icon

Pracovné zošity pre škôlkara. Kde ich nájsť?

7. apr 2026

Ahojte, prosim mate niekto napr. v pdf pracovny zosit pre skolkara cca 4rocneho, o ktory by ste sa podelili? Rozne ulohy, napr priradovanie objektov, sledovanie ciar/tvarov, vyber spravneho objektu, atd. Pripadne stranka, z ktorej sa to da stiahnut. Dnes som sa snazila nieco dat dokopy, ale je toho malo 😀 Dakujem

sara07
7. apr 2026

viem ti len poradit zošity ktore sa daju kupit ..

deti95060810
7. apr 2026

knižnica

kacena4
7. apr 2026

napis mi ip

autor
7. apr 2026
@sara07

viem ti len poradit zošity ktore sa daju kupit ..

@sara07 nasla som na taktik Sikovny skolkar 1-3, ak nenajdem cosi free tak kupim toto

vkatush
7. apr 2026

Moja má veľa napr zo Svojtky. Len minulý týždeň som mu kúpila asi 10 😂😂
(Poukážku bolo treba minúť).

sara07
8. apr 2026
@anonym_autor

@sara07 nasla som na taktik Sikovny skolkar 1-3, ak nenajdem cosi free tak kupim toto

@anonym_autor mne skôr vyhovovala sada Jirina Bednarova a Vlasta Šmardova, maju aj na grafomotoriku rozdelenu podla veku a potom maju aj na počitanie a prac listy na zaklady matematiky, rozlišovacie cvičenia rozličné aby vnimali tvary a potom lahšie písmenka rozdiel vnimali
počitanie boba soba je ešte

autor
8. apr 2026
@vkatush

Moja má veľa napr zo Svojtky. Len minulý týždeň som mu kúpila asi 10 😂😂
(Poukážku bolo treba minúť).

@vkatush ano, svojtku pozname, len som chcela nieco co rychlo vytlacim a hned pracujeme s tym 🙂

autor
8. apr 2026
@sara07

@anonym_autor mne skôr vyhovovala sada Jirina Bednarova a Vlasta Šmardova, maju aj na grafomotoriku rozdelenu podla veku a potom maju aj na počitanie a prac listy na zaklady matematiky, rozlišovacie cvičenia rozličné aby vnimali tvary a potom lahšie písmenka rozdiel vnimali
počitanie boba soba je ešte

@sara07 dakujem za tip

autor
8. apr 2026
@kacena4

napis mi ip

@kacena4 pisala som

a_andrejka4
8. apr 2026

Najdi si hocijake pracovne listy na pintereste

vkatush
8. apr 2026
@anonym_autor

@vkatush ano, svojtku pozname, len som chcela nieco co rychlo vytlacim a hned pracujeme s tym 🙂

@anonym_autor tak ja som ešte zvykla predtým mu robiť v canve a tlačiť. Nápady som našla na Pintereste alebo len tak Google.

ktobytobolpovedal
8. apr 2026

My mame radi Kuliferda a Svojtka

autor
8. apr 2026
@vkatush

@anonym_autor tak ja som ešte zvykla predtým mu robiť v canve a tlačiť. Nápady som našla na Pintereste alebo len tak Google.

@vkatush ano, uz som si poradila 😀

slavomira236
9. apr 2026

Kuliferda som kupovala synovi