Profesionálne fotenie deti - skúsenosti
Asi uz poznate ake je tazke dat dokopy celu rodinku s malymi detickami tak aby vam vysla aspon jedna pekna fotka kde maju vsetci otvorene oci a usmev na perach. Nam sa toto nedari zachytit a tak rozmysla ze zajdeme k profi fotografovi. Mam vsak strach ako budu na to moje deturence reagovat. Mate s tym skusenosti? Prip tipy a triky ako sa pripravit?
Ahoj..my tiez mame tento problem😅maly ma 3 a neposedi..nedaj boze,aby videl fotak alebo som mu povedala kuk na mna,fotim..mas vidiet tie ksichty..no des..a tak raz za rok zavolam fotografovi..a cuduj sa svete,krpaty spolupracuje ako najvacsi model..a ked aj ne,dobry fotograf potrebuje par sekund kludu a dokaze spravit krasnu momentku..takze ked vyberies dobreho fotografa,myslim,ze nebudete sklamani..
Takze by to chcelo asi nejakeho dobreho fotografa, resp. mozno aj zenu fotografku ktora by mala pochopenie pre deti..:D...
Tiez by som chcela tie foto niekde v prirode, a nie v atelieri.
Neviete niekoho odporucit v okoli Malaciek / Bratislavy? Alebo existuje nejaka stranka kde by som si pozrela hodnotenia fotografov ktori sa orientuju na fotenie "neposedných" deti?:D
@zuz123456 ja som tiez zo zahoria..a za mna Jaroslav Zloch..je zo Senice..nas foti uz 3.rok..a teda super..s krpcom to vie,dokaze aj z obyc momentky spravit krasnu foto..a my sme teda foteni naposledy vonku,v takej zacinajucej zime..a to sme fotili u nas za domom na poli..a nieco nadherne..pozri na FB
@zuz123456
ja som z Bratislavy a ja mozem odporucit Sandru Bencicovu. Tiez foti v prirode. Skus pozriet fotky.
My sme boli minulý mesiac u Petronelly. Fotí najmä v okolí Ma. Na FB si môžeš pozrieť jej fotky - Petronella photography. Náš malý je veľký bojko, ale behom chvíľky si ho získala. A fotky sú nádherné.
Ak dietatko neposedi v ateliery pred platnom, tak urcite foto v prirode.
Tam sa moze nahanat za loptou, hrackou, zbierat konariky, listy ci len tak sibalsky hladiet na mamku. Na fotke rekvizity vlastne netreba. Prirodzeny usmev a roziarene ocka stacia. 🙂 S dobrym objektivom, rozostrenim pozadim aby nerusilo sa dosiahne ten top moment. 🙂
Castokrat peknu momentku zachyti aj rodic mobilom. Akurat ked ju zvacsi na monitor uz technicky nieje dokonala. Fotograf sa vyhra aj s fotkou v postprodukcii - zvyrazni plet , bielu , kontrastne ....
Nedavno som videla reklamu na take video deti.... Nieco ako profi fotografia ale toto je vlastne take kratke videjko. Celkom sa mi to pozdava lebo predsa len video zachyti viac... Aj pohyb... Slovka... Chichot.... No neviem.... Mate s tym dakto skusenosti?.. Ze ako asi dlho moze take natacanie trvat?
Fotila ma kamarátka, čo fotí profi i deti a bolo to veľa podarené.

@zuz123456
Ahoj, my sme dostali ako darcek pre maleho profesionalne fotenie. Tiez som sa toho velmi bala, pretoze maly je trosku iny, ale fotky boli uzasne. Pani fotografka to naozaj vedela. My sme boli velmi spokojny. Neviem to porovnat, pretoze nikdy predtym sme neabsolvovali taketo fotenie. Vobec sme sa na to nepripravovali. Pani bola velmi mila a trpezliva. Vyhradila si cas na nas.