Rodinné aktivity na chate

25. mar 2024

Dobrý večer. V máji ideme na celý týždeň. Na pobyt do zajednanej chaty . 2 rodiny . Dospelí + 6 deti vo veku 14,12 ,10 ,8 , 6 a 2 .
Bude tam biliard , stolný futbal , sauna ,kaďa , na vonku detské ihrisko , dvor .
Chceme vziať spoločenskú hru aktivity . No aj tak so sesternicou premýšľame ,akými aktivitami by sme spestrili deťom pobyt na chate . Ak máte niečo ,podeľte sa prosím . Napr mi napadla nočná schovka na dvore s čelovkami by mohla byť ,snáď bude pekné počasie .

slavkadi
25. mar 2024

Schovávačka po chate je super, ale nie vy, ale schovajte nejakého väčšieho plyšaka. Alebo diskotéka spojena s karnevalom, každý si vyrobí svoju masku, a ozvláštniť napr tým že keď sa vypne hudba všetci musia ostať stáť a po zapnutí hudby sa pokračuje. Maľovanie fixkami na textil na starý biely obrus či plachtu. Hra Hádaj kto som (každý má na čele papierik kde má napísané čo je a druhí mu len dávajú napovedá a musí uhádnuť čím je). Pre menšie deti papierovou páskou polepit cesty po zemi a púšťať autíčka. A stará klasika, písať na papier " Kto? s kým? Čo robili? Kde?"

janinah
25. mar 2024

Všetko letí co ma perie...kto sa pomýli dáva niečo zo svojho oblečenia,ak to chce získať naspäť musi splniť úlohu ( podla veku)

autor
25. mar 2024

@slavkadi
@janinah vďaka ženy .. fakt som mala tmu v tomto 😂 .

andrejka1974
25. mar 2024

My sme na chate robili rôzne súťaže napríklad hod loptou na cieľ podliezť drevo aby nespadlo skok do diaľky futbal vybijana robiť furik

jasminet
25. mar 2024

urobte detom mapy a hladajte podla nich "poklad"

fido69
25. mar 2024

Hľadanie a poznávanie húb. 😉

zabka79
14. apr 2024

Nasi hladali balik hraciek, boli rozne indicie a odkazy. Islo o spolupracu, balik s hrackami vyhrali vsetci, kazfy rodic dal.pre svoje dieta to co oceni a bude sa tesit