Simpsonovci - lego minifigures - zbierame, vymeníme
Zbierame tieto mini legové figúrky (postavičky) Simpsons, máme len 6 a jednu - číslo 15 na výmenu 😀
@kristina15 Zdravím, môžem vymeniť 10, 16 za 2jku 😅
Ponúkam na vymenu lego simpsons z 2 serie cisla 3,4,6,12,13,15 a zhaname 5,7,9,10,16
Mame na vymenu/predame figurky 2, 4, 13, 15 len otvoreny sacok koli pozretiu neskladane a potrebujeme 7, 8, 10 len so sackom tiez. dakueeem
Predam, vymenim 1,3,7,13,15 .........potrebujem 11
Babulky, kupim nejake figurky Simpson, aj prva a aj druha seria. Ponuknite. Vdaka. Mam len Meggie s mackom navyse.
ALLTOYS ma teraz Minifigurky SImpsons 1plus 1 zdarma
Mame na vymenu/predame figurky 2, 4, 13, 15 len otvoreny sacok koli pozretiu neskladane a potrebujeme 7, 8, 10 len so sackom tiez. dakueeem
Prosim Vas, mate na vymenu/predaj figurky z prvej serie? Dakujem 🙂
dobry den, este hladat tu 8 ?
hlada niekto figutku 8 z druhej serie ? vymenim za 2,3,4,11,12
Mame na vymenu/predame figurky 13, 15 len otvoreny sacok koli pozretiu neskladane a potrebujeme 7, 10 len so sackom tiez. dakueeem
vymenim 16, chybaju mi 3, 7,8,9,10,11,14, pripadne kupim. dakujem 🙂
vymenim 16 a 4, chybaju mi 3, 7,8,9,10,11,14, pripadne kupim. dakujem 🙂 🙂
Ahoj, ponukam na vymenu/predaj lego minifigurky Simpsons 2: Homer, Marge, Maggie, Millhouse, Martin Prince, Hans Moleman, Groundsekeeper Willie, Edna Krabappel, Waylon Smithers, Dr. Hibbert. Mne chyba Selma. Cena 2,50€/kus.
@aandass ahoj, kúpim učiteľku Ednu
@mpikusova mala by som na predaj Barta a Smithersa, máte záujem?
@henikypieky dobre, napis mi prosím ta na andrej0288@gmail.com a dohodneme sa.
Potrebujem č. 3 Lisa ....kupim/vymenim...na vymenu mam 4,9
@mpikusova Ahoj.Máš prosím Ťa na predaj ešte tú Meggie s mackom ? Ďakujem za info 😉
@jarkahamarka Ano, este ju mam.
@mpikusova Super.A predáš mi ju?Ak áno,napíš mi prosím IP.Ďakujem.

Dobrý deň, ponúkam na výmenu/predaj figúrky zobrazené na obrázku 🙂
Chýbajú mi 2, 5, 8, 14.