icon

Skáče a hrá sa s plienkou. Robia to aj vaše deti?

denisocka
21. júl 2008

chcem sa opýtať,či je niekto ,ktoreho dieťa sa tak strašne rado hraje s plienkou .
Už mi to lezie na nervy ,robí to bud zo srandy alebo ked je unaveny a nevie spať.
Zoberie plienku (podbradnik,tričko -všetko možne čo je po ruke a má min 10x10cm) a da si to na oči a potom skače a skače a dychčí-skoro si dych vybije a dušu vypluje a neprestane . dojdem,vezmem plienku,spravím z nej uzol a za 20 sekund zas ,uzol na boku a kusok plienky na očiach ,ruky roztiahnute a lape po dychu jakeby dobehol maraton.....

ja fakt nechapem kde na taku somarinu prišiel a dufam že nie je sam 😅

tak,popaďte 😀

Strana
z4
dajna11
27. dec 2010

@denisocka presne aj mna to napadlo pri tom madagaskare 🙂 🙂 🙂

petusko
27. dec 2010

aj nas Marcel je handrickovy maniak... na noc plienka bavlnena musi byt a ked sa cez den chce ukludnit, berie prve co mu pride pod ruku, oblubena je kosela z plysoveho tucniaka, utierka z kuchyne a ked uz nic ine nenajde, tak vyberie handru, ktorou utieram prach 😠 alebo spinave veci z pradloveho kosa 😠 😅
smatra si po licku pri zaspavani a niekedy len tak naozaj pre ukludnenie. ja mu v tom nebranim, pravdaze pokial nema tu handru 😀 nevidim na tom nic zle, je to dieta 🙂 do skoly s tym hadam nepojde 😅

dajna11
28. dec 2010

@petusko je to naozaj sranda ako sa dokážu sami ukludniť. aj moj si hladká jednoou rukou líčko a druhou hlavičku....ved ja by som ho hladila macka....ale on sám si takto robí.....uspáva sa.

benne
28. dec 2010

práve som tu natrafila na túto diskusiu... tak prispejem... moja staršia spávala s plienočkou... aj dostala svoje meno... "neninka" 😀 a asi tak mesiac dozadu mi večer vraví, že už ju nepotrebuje a už s neninkou spávať nebude 😲 sama sa rozhodla...

dajna11
28. dec 2010

@benne no podla mna je lepšie ked sa takto uspávaju...ved to akoby mali vedla seba plyšiačika....oni z toho vyrastú...

benne
28. dec 2010

@dajna11 ved presne to som napísala... 😉

agenturaberuska
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4