Šmolkovia - domino kocky
Zakladámj túto tému, aby sme opäť mohli pre naše ratolesti nazbierať plný kufrík domino kociek.
Hneď hádžem do éteru čísla z kufríka, ktoré máme viackrát 17, 26, 20, 20, 6, 13.
Ahojte prosim ak ma niekto na predaj ozvite sa, kupim, na vymenu nemam :/ dakujem pekne 🙂
Dievčatá chýbajú nám už len 25,28 nemáte niektorá vymením alebo odkúpim. Ozvite sa. Mám čísla 2, 3, 7, 9, 10, 14, 19, 20,
Baby, ja mám asi 15 kociek, dali nám to v tescu, ale nezbieram to. Takže môžem poslať. Len mi povedzte, že podľa čoho viete tie čísla, vôbec sa do toho nevyznám :-/
@snazilkas http://static0.asmira.com/photo/23/53123/forum/... Tam sú všetky čísla . Prosím napíšte mi . Mala by som záujem 🙂
@snazilkas a po čom by ste ich predali? Dakujem za info 🙂 Ja by som zobrala tiež ..viac
@alyla
@lotarinka9812 áno ďakujem, našla som to už. Som v práci teraz a tu mám čísla 4,7,8,25 a doma ďalších 11 kociek, ale to kuknem, čo za čísla sú to. Ale určite mám aj toho Hakisa čo je 28
@lienka1986 ja ich určite nebudem predávať, pošlem vám ich
@snazilkas super 😅 Dakujeme a aké čísla by ste mohli?
@lienka1986 no problem, ked uz clovek raz vie, kde ich ma hladat, nabuduce je to uz lahsie
@snazilkas Ok tak dajte zajtra vedieť 🙂
@lienka1986 napíšem aké mám doma a ja to nezbieram, takže môžem poslať všetky čo mám
@lienka1986 pozriem to možno ešte dnes alebo zajtra a napíšem presne čo mám.
@snazilkas super 😉 Dakujeme... 🙂
@lienka1986 lienka neviem ci budes vymienat ale nam uz chybaju len 2 kocky ale zvysi sa nam niekolko kociek ale su to
opakujuce sa kocky vhodne na vymenu pre niekoho komu chyba este vela
tak poslala by som ich niekomu len tak...potom ked uz budeme mat vsetky nech pomozu niekomu
Domino kocky sa daju aj kupit, jedna stoji 0,49.. vrecko stoji 0,99 a kufrik stoji 2,99..
Aktualizacia: chyba nam 13,27 🙂 🙂 zvysne mame 1 (3x), 4(5x), 5... chybajuce kupim alebo vymenim za akykolvek pocet
žienky, my máme na výmenu 10 (3x),11, 20, 22 (3x) a potrebujeme 1,2, 4, 5, 6, 15,16, 19, 21, 28

@lulita ano, tak ako ich pradavaju aj v tescu + postovne