Šmolkovia - domino kocky
Zakladámj túto tému, aby sme opäť mohli pre naše ratolesti nazbierať plný kufrík domino kociek.
Hneď hádžem do éteru čísla z kufríka, ktoré máme viackrát 17, 26, 20, 20, 6, 13.
Ak niekto zbiera postavičky šmolkov z kinderka tak mám 2: šmoulinku a hakisa. Prosím IP.
@evinka1989 ahoj tu mmmaria kúpim od teba domino kocku č.23 a prosim ťa ozvy sa mi s pozdravom.
@bettynka222 ahoj tu mmmaria kúpim od teba domino kocku č. 23 prosim ťa ozvy sa mi.
@danielaharb ahoj tu mmmaria mám záujem o domino kocku č.1 prosim ťa ozvy sa mi.
ahojte potrebuje mposledné číslo 14...ak niekto má IP prosím...mám kocky 6,7,12,15 ešte navyše...
@mmmaria ok, tak ti ju teda pošlem. Ale ak sa náhodou dostaneš k 1, tak na mna mysli 🙂
ahojte ja potrebujem č. 18, 20 a 3, na výmenu mám č. 4,7,8,10,13,15,16,21,22,24.
baby, nemate niektora aj na predaj tie kocky? my sme zacali neskoro zbierat, tak nam zostali listky, co uz nikde nemali smolkov a deti sa s tym strasne rady hraju
@bettynka222 Ahoj tak platí, určite nezabudnem, tu je moja adresa: Mária Mikosová, Klincová 14, 821 08 Bratislava s pozdravom mmmaria.
Predám celú sadu kociek šmolkov aj s vrecúškom za 11 eur + poštovné. Prosím IP.
Dobry vecer, zhana este niekto vrecka na domino kocky Smolkov? Ak ano, napiste do internej posty. Vdaka moc.

@kati2212 oka pozri 🙂