Šmolkovia - domino kocky
Zakladámj túto tému, aby sme opäť mohli pre naše ratolesti nazbierať plný kufrík domino kociek.
Hneď hádžem do éteru čísla z kufríka, ktoré máme viackrát 17, 26, 20, 20, 6, 13.
Ahojte potrebujem 22 a mam na vymenu billa nalepky🙂))))
@vaneska35 Ja mám 22. 🙂
@evinka1989 Mám 3 a poterbujem? musím pozrieť 🙂
Ak niekto zbiera postavičky šmolkov z kinderka tak mám 2: šmoulinku a hakisa. Prosím IP.
@evinka1989 ahoj tu mmmaria kúpim od teba domino kocku č.23 a prosim ťa ozvy sa mi s pozdravom.
@bettynka222 ahoj tu mmmaria kúpim od teba domino kocku č. 23 prosim ťa ozvy sa mi.
@danielaharb ahoj tu mmmaria mám záujem o domino kocku č.1 prosim ťa ozvy sa mi.
ahojte mam na predaj 50 kociek,piste len ak mate naozaj zaujem do ip
ahojte potrebuje mposledné číslo 14...ak niekto má IP prosím...mám kocky 6,7,12,15 ešte navyše...
@mmmaria ahoj, tu mám. Ale potrebovala by som 1.
@bettynka222 ahoj č.1 nemám
@mmmaria ok, tak ti ju teda pošlem. Ale ak sa náhodou dostaneš k 1, tak na mna mysli 🙂
ostali nám kocky 3,12,15,15...vymením, len MT
ahojte ja potrebujem č. 18, 20 a 3, na výmenu mám č. 4,7,8,10,13,15,16,21,22,24.
baby, nemate niektora aj na predaj tie kocky? my sme zacali neskoro zbierat, tak nam zostali listky, co uz nikde nemali smolkov a deti sa s tym strasne rady hraju
@bettynka222 Ahoj tak platí, určite nezabudnem, tu je moja adresa: Mária Mikosová, Klincová 14, 821 08 Bratislava s pozdravom mmmaria.
Predám celú sadu kociek šmolkov aj s vrecúškom za 11 eur + poštovné. Prosím IP.
@superstarka a ake potrebujes ty ???
@mmmaria nepredavam kocky, iba vymienam
@mmmaria nepredavam , iba vymienam
prosim vas nepodaruje niekto par kociek? dakujem
Ahojte,
chybaju nam 1, 2 a 22
a mame na vymenu 3, 17 a 28.
@bettynka222 chcela by som sa spytat mate este 3,16,19.
Dobry vecer, zhana este niekto vrecka na domino kocky Smolkov? Ak ano, napiste do internej posty. Vdaka moc.

@kati2212 oka pozri 🙂