icon

Spievankovo verzus Tanculienka

lusinda3
11. máj 2015

Co Vy na to maminy? Moje deti maju radi Spievankovo. Chcela som ich do skolky pozvat, manazerka mi povedala, ze si vyberaju lde hraju a do skolok nechodia. A predsa obcas idu. Nerozumiem tomu. Navyse ma zarazila cena listka 10 eur. Tak som cakala, ze za tu cenu pride aj zajko band.Vcera som objavila tanculienku. Vyskusame

ruthmaria
11. máj 2015

ak za listok pytaju 10e, tak kolko by mali z vystupenia v skolke? ..biznis, sice detsky, ale biznis

junova
11. máj 2015

@lusinda3 My sme boli na vystúpení Smejko a tanculienka, vstupné bolo 4,50 a boli veľmi milý. Deťom sa koncert páčil;) Odporucam.

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
bianocka
11. máj 2015

Manzel bol s dcerou na Fiha Tralala (podobne ako Spievankovo), listok stal 9 eur, hlavna predstavitelka bola zachripnuta, takze isla na Playback a cele vystupenie trvalo cca 50 minut. Neviem, ci to je len moj pocit, ale zda sa mi to drahe a slabe.
Tanculienka ma zaujala na plagatoch, ale blizsie nepoznam.

lusinda3
autor
Odpoveď bola odstránená
katrinka8
11. máj 2015

My sme boli na Spievankove a ja osobne už po tomto chápem, čo na tom stojí 10€ (inak my sme platili 8€). To, čo tam dokážu za vyše hodinu a pol NAPLNO urobiť 2 ľudia s plnou sálou detí je doslova obdivuhodné. Idú na plný plyn bez prestávky, zapájajú nielen deti ale aj dospelých. Klobúk dole pred nimi. Tých 10€ za to rozhodne stojí. Ja ich aj chápem, že už po tom nemajú silu a energiu ísť sa po koncerte ešte fotiť atď. Inak, fotiť sa s nimi môže ktokoľvek počas predstavenia, vždy ešte vyzývajú rodičov, aby si šli detičky na javisku fotiť či kamerovať.
Ukočírovať si program s tým, že doň zapájajú absolútne nepredvídateľne sa správajúce a reagujúce deti akéhokoľvek veku (od batoliat, čo doslova ledva chodia až po 10-ročné deti) je podľa mňa umenie. Nejdú na playback, dokonca majú vymyslené aj pesničky, ktoré spievajú v čase, keď sa im deti menia na pódiu - robia to tak, aby sa prestriedali všetky deti v sále.

martinzich
7. okt 2017

Smejko a tanculienka si mozte pre deti stiahnut tu:

http://sktorrent.eu/torrent/details.php?name=Sm...