Šport alebo hra na hudobný nástroj pre dieťa?
len taka otazky,,,,, ak by ste mali dat dieta na nejak jeden kruzok, bol by zo skor sportovy alebo hudba ( myslim hudobne nastroje, spev, tanec)
Dala by som tam kde by viac chcelo ist dieta a naco by malo vacsie nadanie.
zalezi od dietata. niekto si nklinuje k sportu niekto k hudbe, ak vaniu jazyku .... toto sa ozaj neda pausalizovat
A dieta by chcelo co?
Tvoje dieta nepozname. Kamoska tak mala prveho sportovca po otcovi. Druheho nasilu chcela mat umelca, lebo ona cely zivot hra na klavir. Chudak rok sa trapil na ludovych tancoch, dalsi rok na klaviri, kym pochopila, ze to bude sportovec😂
Tvoje dieta nepozname. Kamoska tak mala prveho sportovca po otcovi. Druheho nasilu chcela mat umelca, lebo ona cely zivot hra na klavir. Chudak rok sa trapil na ludovych tancoch, dalsi rok na klaviri, kym pochopila, ze to bude sportovec😂
@anonym_1e92fd Neviem, nie je to vôbec smiešne podľa mňa...
@anonym_autor podla toho k comu dieta inklinuje. Prvy syn mal hudobny sluch, siel na gitaru. Druhy bol velmi pohyblivy, siel na dzudo. Po 2r to nechal a sam chcel ist na flautu. Treti uz opakoval po nom a hra na flaute.
Sport, okrem bicykla, mojich chlapcov velmi nelaka. Rada by som bola, aby aspon v skole na nejaky chodili...futbal, florbal, ping pong. Nie, oni si vyberu radsej sach 🤣
Podla toho ci je dieta skor sportovy typ, alebo umelecky. Moj starsi syn chodi na trubku uz 7 rokov. Bavi ho to, sport neznasa, je skor sportove drevo. Mladsi syn chodil na gitaru lebo chcel, no po 3 rokoch prestal, lebo ho to nudilo. Chodi na futbal, potrebuje behat, skakat, nejaku aktivitu.. treba vyskusat co ich viac bude bavit a nechat ich rozhodnut. Kazdy je iny.
@anonym_autor
Keby ma byt po mojom ide na klavír. Ale pýtam sa a starší chce ísť na gytsru. Žiaľ je v poradovníku, voľné bolo len oboe 🫣 Malý nadšený, ja menej a tak bude hrať na Tom. Potom na tú gitaru. Raz týždenne chodí na plavecký.
Mladší má 3 roky s uvažujem, že toho prasknem každý deň aspom na 2 hodiny na futbal. Ten mi behá po byte ako zajac durasrl, utrhnuty u reťaze 😁🤯. Keby ho mám dať na hudobnú tak na bubny. Včera sa mi sťažoval, že všetky deti v škôlke spievali! On chcel spievať sám ale! 😂. A ideálne pocas naháňačky.
Takže dala by som buď na oboje alebo tam kam dieťa chce ísť. Ten starší je skôr taký intelektuál. Pred loptou by skôr utekal ako ju naháňal a po chvíli by bol unavený. Zbožňuje aké hudbu. No čo sa plávania žila, je to za mňa povinnosť.
Tak hadam podla schopnosti toho dietata - nebudem tahat dieta na zusku ked ma dieta hudobny hluch a to iste aj pri sporte
Moj chodi aj na bicie aj na box...netlacila som. Bicie chcel on, tak chodil 2 roky do cvč a teraz chodi 3.rok do ZUŠ. Tento rok zacal chodiť na box, doteraz mal nejaky kruzok futbalu
moje dieťa aj športovalo, aj maľovalo aj hralo na hudobný nástroj… takže záleží od dieťaťa 🤷♀️

@anonym_autor Dobrovoľne nasilu som chodil na klavír. A vždy som chcel chodiť na šport.
Napadla ti aj taká možnosť, že môže dieťa chodiť aj na nástroj aj na šport? Lebo mojim rodičom očividne nenapadla.