Stars Wars - pečiatkové postavičky
Výmena Billa pečiatkových postavičiek STAR WARS
@skorpionica prepáč sekla som zatiaľ nepredával dozbieravam aj pre synovho kamoša tak zatiaľ len mením diky
Predám posledné dve pečiatky - 2ks X-Wing pilot, cena je 0,90 €/ks.
Posielam aj 1ks.
Poštovné 0,60€ ( 2.trieda )
Predam komplet sadu 25 ks za 50€
@barborka1984 beriem oboch
potrebujem uz len c. 25 X-Wing pilot, navyse mam toto
Tak teda ešte raz 🙂
Predám posledné dve pečiatky - 2ks X-Wing pilot, cena je 0,90 €/ks.
Posielam aj 1ks.
Poštovné 0,60€ ( 2.trieda )
@skorpionica ahoj, mám darth maul a zvyšné odkúpim. kde sa vieme stretnúť?
ahojte,
zbieram 2 série:
1. na výmenu: Clonetrooper, Battle Drod, potrebujem: R2-D2, Rey, Queen Amidala, Jango Fett, Dart Vader (prípadne odkúpim za rozumnú cenu)
2. na výmenu: Clonetrooper, Boba Fett, 2xDart Maul, 2xC3PO, Jawa, Chewbacca, Leja, potrebujem: Rebeltrooper, Stormtrooper, Royal Guard, Wicket, R2-D2
Najlepšie BA
@skorpionica
Ahoj mame pre teba c.9 potrebujeme 2x yoda zeleneho,su este k dispozicii?🙂
zhanam už len Queen Amidala a ponúkam za ňu pomer 5:1
na výmenu mám: 2x Jango Fett, 2x Princess Leia, 2x Battle droid, Darth Maul, Darth Vader, X-wing pilot, Clonetrooper, C3PO a Chewbacca
@levice13 toho dartha maula berem. co potrebujes za neho?
@laura007 jedneho vymenim za cislo 9 a k druhemu cakam vyjadrenie ci ho pani chce, hned ako sa vyjadri dam vediet 🙂
@skorpionica cerveneho ale chcela by som aj ostatnych kupit ak by sa dalo.
Uz su rezervovane.
Ahojte. Chýba nám: Anakin Skywalker, Boba Fett, Battle Droid, Chewbacca, Han Solo, Kylo Ren, Queen Amidala, X-Wing Pilot
Máme na výmenu: 2x Clonetrooper, Jawa, Jango Fett, Rebel Trooper, 2x R2-D2, Stormtrooper, 2x Tie Fighter Pilot, Yoda
Zo stikeez figúrok nám chýba: Francúzsko, Španielsko, Chorvátsko, pohár.
Osobná výmena je možná v okolí Ilavy, Dubnice, od pondelka aj v TN, BA, príp. poštou. Uprednostňujem výmenu viacerých figúrok naraz. Ďakujem.
potrebujem poslednu postavickiu Stormtrooper , ma niekto na vymenu alebo predaj ?
@zuzanocka79
ahoj vymenim X-Wing Pilot za Stormtrooper. Som z BA .
@laura007 cislo 9 uz mam
potrebujem 2 x 7 - Darth Vader a 1 x 14 - Kylo Ren, mam navyse 2 x 23 - Yodu, pripadne odkupim
@levice13 ten 2 x Yoda mi nakoniec ostal, ak pojdete este okolo tak sa po nich mozte stavit
Je tu niekto aj z PE alebo TO na výmenu. Nám už chýba len WICKET a máme veľa na výmenu.
Mam na predaj postavicky jeden ks 0,50eur su zabalene v povodnom obale
Predam spolu vsetky (27 ks) - balikova cena 35 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne - odber minim. 2 ks naraz, pri kupe Queen Amidala odber min. 5 ks naraz. Posielam postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Pripadna vymena len za Stickeez (1 Starwars = 3 Stickeez) - len Spain, England, Austria, Belgium, Hungary, Iceland, Ukraine, Albania, Portugal.

@mazula nemam a ani som nemala ray. Nepredas mi ho? :/