Stars Wars - pečiatkové postavičky
Výmena Billa pečiatkových postavičiek STAR WARS
Predam spolu vsetky (19 ks) - balikova cena 25 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne - odber minim. 2 ks naraz, pri kupe Queen Amidala odber min. 5 ks naraz. BA, posielam aj postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Pripadna vymena len za Stickeez (1 Starwars = 3 Stickeez) - len Spain, England, Austria, Belgium, Hungary, Iceland, Ukraine, Albania, Portugal.
Predám posledné dve pečiatky star wars 2ks X-Wing pilot , cena je 0,80 €/ks.
Posielam aj 1ks.
Poštovné 0,60€ ( 2.trieda )
@zuzanocka79 ahoj, neviem ci mas este aktualne figurky; ale mala by som pre Teba battle droid a mozno aj viac. Prijala by som vymenu. Dakujem
@levice13 Chýba nám: Anakin Skywalker, Boba Fett, Battle Droid, Chewbacca, Han Solo, Kylo Ren, Queen Amidala
Máme na výmenu: 2x Clonetrooper, Jawa, Jango Fett, Rebel Trooper, 2x R2-D2, 2x Tie Fighter Pilot, Yoda
@zuzanocka79 mam pre Teba boba fett, battle droid a chewbacca, a od Teba by som chcela rebel trooper a 2x c2-d2. Pripadne ak by si predala, tak zoberiem aj nieco ine. Moze byt?
@smejko_iva ahoj, mam zaujem o 20, 7, 16, 14, 9, 22
Za 50€ ponukam celu sadu 25 ks peciatok
@zuzanocka79 zuzka ja mam pre vas boba fetta, battle droida, han solo, kylo ren a janka pisala aj xwing pilota - takze tychto 5 nemusis zhanat... Dana ž. 🙂
@delfaz Dakujem ti,Danka, troch uz mame slubenych vymenou, ak by si nam mohla odlozit Han Solo a Kylo Ren 🙂 Janka pride v sobotu do Dca, tak sa ti ozve...
Na predaj ks po 1€
@delfaz odkupim 2 x Darth Vader
@natalii6 nemáš Dartha Vadera na predaj?
Odkúpim 2 x Dartha Vadera, mám 2 x Yoda, kludne ich dám preč za kinderko pre malú 🙂 najlepšie BA
@skorpionica nie toho nemam
Zostali mi posledne kusy - predam spolu vsetky (13 ks) - balikova cena 17 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne - odber minim. 2 ks naraz. BA, posielam aj postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Pripadna vymena len za Stickeez (1 Starwars = 3 Stickeez) - len Spain, England, Austria, Belgium, Hungary, Iceland, Ukraine, Albania, Portugal.
@zuzanocka79 oki ;)
@zuzanocka79
môžem vymeniť poštou v bublinkovej obálke ak udáš adresu Anakina za Jawu .Už iba tá pečiatka chýba vnukovi.Niekde sa stratila na pošte alebo možno dorazí neskoršie ale už nechcem riskovať.
@zuzanocka79 Ahoj, ked mi vsetky slubene dorazia, chyba mi uz len Jango Fett, nepredali by ste?
Zostali mi posledne kusy - predam spolu vsetky (14 ks) - balikova cena 18 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne. BA, posielam aj postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Ahojte. Chýba nám posledný Queen Amidala. Máme na výmenu: 2x Clonetrooper, Jango Fett, 2x Tie Fighter Pilot, Yoda
Ahojte, KUPIM Kylo Ren, oboch Storm Trooperov a Jango Fetta. Lokalita BA alebo posta. Aj na vymenu (viem vymenit defacto vsetky ostatne postavicky).
@rainbow1313 mate este 3,5,22
@smejko_iva chewbacca a c3po kupim

@smejko_iva Ahoj, som z BA a má záujem o kúpu viacerých ... píšem ti na IP !!!