Stars Wars - pečiatkové postavičky
Výmena Billa pečiatkových postavičiek STAR WARS
@levice13 našla som ešte obiwana, royal guard, luka a ešte ďalšieho yodu, takže dva krát yodu máte u mňa odloženého. chcete aj niečo z týchto?
UPdate - posledne kusy - predam spolu vsetky (9 ks) - balikova cena 11,50 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne. BA, posielam aj postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Pripadna vymena len za Stickeez (1 Starwars = 3 Stickeez) - len Spain, England, Austria, Belgium, Hungary, Iceland, Ukraine, Albania, Portugal.
@levice13 tak pre luka a obiwana a yodu si prave prisla pani. Takze mate u mna odlozeneho 2x yodu a darujem vam k nim royal guard, je to posledna peciatka co mi ostala, je mi na nic. Tak teda zajtra sa stavte 🙂 pisala som IP s telefonnym cislom 🙂
@skorpionica zastavim sa, dakujem
Ahoj 🙂 potrebovala by som zozbierat zbierku Star Wars, už mi chýba iba Darth Vader, Padmé Amidaly, Strorm trooper a Obi Wan...ponúkam na výmenu Janga Fetta, Chewbacu, R2D2, Leiu, C3PO a clonetroopra. Dakujem 🙂
Zháňam Queen amidala a Rebel Trooper ☺
Nájde sa niekto kto by daroval,prípadne poslal za poštovné? ☺
Pomáham zfinišovať zbierku kamarátke, preto nemám záujem o kúpu ☺
Dobrý deň ,chcem poďakovať obalky prišli od @barborka1984 obe obalky a @viera, @adina12 ešte raz ďakujem V.Vávrová
S radosťou 🙂
ahojteeee, ja mám záujem o kúpu nasledovných: BOBA FETT, KYLO REN, REBEL TROOPER, OBI WAN KENOBI, STORM TROOPER. V ideálnom pripade od jednej osôbky 😀 Ďakujeeem 🙂
aktualizujem....chýbajú nám 2, 12, 16 a 19...
na výmenu máme Darth Maul a Tie Fighter pilot
@petkoj mala by som záujem o tých zelených 3x ...
UPdate - posledne kusy: Yoda, X-Wing pilot 2 ks, The Fighter Pilot, Anakin Skywalker 2 ks, Clonetrooper, Luke Skywalker, Jawa - predam spolu vsetky (9 ks) - balikova cena 11,50 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne. BA, posielam aj postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Pripadna vymena len za Stickeez (1 Starwars = 3 Stickeez) - len Spain, England, Austria, Belgium, Hungary, Iceland, Ukraine, Albania, Portugal.
Predám posledné pečiatky star wars, cena je 0,80 €/ks.
Posielam aj 1ks.
Poštovné 0,60€ ( 2.trieda )
Mám postavičky 2ks X-Wing pilot.

...prípadne zamením za niečo z môjho bazárika🙂