Stars Wars - pečiatkové postavičky
Výmena Billa pečiatkových postavičiek STAR WARS
@matast
Ahoj, uz je davno predaná :(
chýba nám už len QUEEN AMIDALA a R2-D2......nemá niekto????
kúpim, vymením za Darth Vader
UPdate - posledne kusy: Yoda, X-Wing pilot 2 ks, Anakin Skywalker 2 ks, Clonetrooper - predam spolu vsetky (6 ks) - balikova cena 7 EUR + postovne, nevymienam, uz mame vsetky.
Predam aj jednotlivo po 1,50 EUR + postovne. BA, posielam aj postou, postovne podla cennika posty (obycajne, aj doporucene).
Pripadna vymena len za Stickeez (1 Starwars = 3 Stickeez) - len Spain, England, Austria, Belgium, Hungary, Iceland, Ukraine, Albania, Portugal.
@marcelsvec mám 14 a 18
@lumoki berem
je tu volakto z Nového Mesta nad Váhom kto má KYLO REN a ???? Ja mám nazvyš:Battle Droid, Rey a,Jawa,Yoda,X-Wing Pilot a,Leia,Skywalker a
potrebujeme 7,9,16,22,24
máme na výmenu: REY, CLONETROOPER, PRINCESSLEIA, CHEWBACCA, JAWA,2X- KYLOREN
stikez
potrebujeme: BELGIUM, WALES,SWEDEN, ICELAND, CUP
MáME NA VýMENU: CZECH REPUBLIK, POLAND, ROMANIA,FRANCE, CROATIA, SPAIN, PORTUGAL, 2X-GERMANY,FRANCE, AUSTRIA, RUSSIA
@pepedv
Mam na predaj Han Solo a Luke Skyealker, oba za 2,50 + postovne, predavam aj samostatne po 1,50
Mám na výmenu Luke Skywalker 🙂
Zháňam posledné 2->Queen Amidala a Anakin Skywalker 🙂
Ponukam Darth Maul a Stormtrooper
Hľadá sa OBI WAN KENOBI a BOBA FETT. Vypísaná odmena 3,- € na každého plus poštovné 😀 😀 😀
Ahojte, do zbierky nám chýbaju už len tri postavičky 🙂 Boba Fett, Darth Vader a Kylo Ren , na výmenu máme už len quen amidala- kupila by som postavičky v plnej sume dakujeeem 🙂

@matast
Ahoj, môžme vymeniť. Pošlem správu.