Stars Wars - pečiatkové postavičky
Výmena Billa pečiatkových postavičiek STAR WARS
@viera mala by som pre Vás 25 ale ja som zo ZV takže jedine poštou ak chcete
@barborka1984 NIe jedno nie.Dakujem.
Ahojte je tu niekto z Banskej Bystrice?
Aktualizujem po nákupe: Na výmenu mám postavičky 2x Darth Maul, R2D2, Tie fighter pilot, princess Leia, 2x X-Wing pilot, Han solo.
Potrebujem: Anakin Skywalker, Boba fett, Darth Vader, Luke Skywalker.
@viera ak budete chcieť mala by som pre vás 9,24,25
@barborka1984 ahoj,môžeš mi prosím odloziť R2-D2,toho zháňame,je to malej obľubený,ďakujem
@blonkyt Jasné, odkladám škoda, že ja som už taká rýchla, že som Ti to už bola poslať. Do pondelka ešte isto pôjdeme na nákup tak možno Ti ešte niečo sadne 🙂 V pondelok by som Ti to potom poslala.
@barborka1984 Ahoj si z BA?Vymena za nase?Dakujem.VF
@viera Nie som z Ba ako som písala včera som zo ZV, ale pošlem poštou z Vašich postavičiek sa nám nehodí nič, potrebujeme Anakin Skywalker, Boba fett, Darth Vader, Luke Skywalker.
Cena je ako Vaša 1€/ks.
@barborka1984 Tak nic.Dakujem.
Ja mam takeho uja v ciernom oblecku...hnede vlasy.... Neviem ako sa vola
@aluchm
Ahoj, male by som zaujem o Han Solo (ten uplne vpravo) - posledny co nam chyba, ponukam: Darth Wader, Darth Maul, Wicket, Kylo Ren, Battle Droid, X-wing Pilot. Poslem aj postou, obyc. postovne je 0,60 EUR.
@joja55
Ahoj, mala by som zaujem o Han Solo - posledny co nam chyba, ponukam: Darth Wader, Darth Maul, Wicket, Kylo Ren, Battle Droid, X-wing Pilot. Poslem aj postou, obyc. postovne je 0,60 EUR.
@barborka1984 jéééj si zlatá 🙂 my sme to začakli zbierať,len koli tomuto jednému a konečne sme sa dočkali 🙂 ďakujemeeee
MAM NA VIMENU 2 X BOBA FETTA T
KTO BUDE SKOR TOMU ZAMENIM BUD ZA JAWU CHEVBACCU ALEBO ANAKINA A MI NEZAMENITE 1 Z TICH 3 POSTAVICIEK TAK STRACAME CAS ZA NIC INE TYCH BOBA FETTOV NEZAMENIM
Baby prosím odkupim Jango fett popr.vymením za Darth Maula,diky moc
@smejko_iva
Ja nezbueram, iba to chcem posunut dalej
@rainbow1313 predávaš, darujes ci vymienas? Chyba mi c. 5

@smejko_iva rey