Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Ahojte, ja potrebujem Ocsar a Fuzzle, na vymenu mam Hi, Roxx, Chukapi, Toodalou a Kha...
Ahojte potrebujeme uz len Billy a Balloon a na vymenu mame vela iba BA
Prosím vas nenajde sa niekto kto by nam vedel darovat stikkez za.poštovné??? Mi do Lidla nechodime a dcerka po nich túži mame ich iba zopar ale vela naam este chyba ďakujem
@hanikbanik zhanam Clam, na vymenu mame Chukapi, Lobby, Hi, Turbo, Boo
a je tu niekto aj z NR???
Ahojte potrebujeme uz len Billy a Balloon a na vymenu mame vela iba BA
@lucyliena Clam je k dispozícíí, ak chcete 🙂 My stále zháňame Kha a Boo 🙂
Ahojte potrebujeme oscar, lobby, clam, turbo, fuzzle, roxx, balloon, toodalou a na vymenu mame hi, boo, goupy, winker, cragy, squid, chukapi, russl, nohorse, kha.
KE? Nikto nemení ?
ahojte
Zhanam pre deticky stikeez , nemate doma nejakych zbytocnych za postovne ,ktore by so vam uhradila?: ( tie co predavate ,prosim nepiste mi, nemam zaujem o kupu.. )
dakujem za ponuky.
pekny den
@danka09 dobré ránko, potrebujeme Kha a Boo. Mohla by som poslať oscar, clam, turbo, toodalou či Rox 🙂 dá sa?
Ahojteee...hlada sa sweety.clam.billy.roxx.cragy.ballon...najlepsie by bolo vsetko naraz alebo aspon 3kusy...len na vymenu...pytajte sa ktore potrebujete...poprosila by som radsej IP...dakujeem...
Na výmenu mám Chukapi, 2x Goupy, Toodalou, Kha a potrebujem Nohorse, Ollie, Roxx, Russl, Hi, Billy, Balloon, Beany, Sweety, Clam, Craggy, Fuzzle, som z BB
Daruje niekto za postovne Stikeez? Pripadne, kto by chcel vymenit za tucniakov z Tesca alebo starsie magnetky Kostikov. Chybaju nam este c1 - Oscar, c.2 - Sweety, c.5 - Beany, c.10 - Billy,c.12 - Fuzzle, c.13 - Winker, c.15 - Roxx, c.16 - Cragy, c.19 - Chukapi, c.21 - Russl a c.24 - Kha.
ahojte,kto ma 2x russl.... potrebujeme 🙂 dakujem
@monika1272 mame nohorse za toodalou vymenime?
Ja hladam niekoho z nitry kto ma na vymenu 😉
je tu niekto z Dubnice nad Váhom??? 2x russl
@natasha25 po koľko predávate?
potrebujeme billy a drup,vymena za mr.squid,turbo,chukapi,sweety,balloon,russl,boo 🙂

Ludia hanbite sa!!!! Naberiete si to zadarmo a potom predavate este drahsie ako sa daju figurky kupit... je to zabavka pre deti nie aby ste sa na tom obohacovali... je mi z vas zle...