Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Kočky, chcem sa spytat, kolko cisiel casopisu Stikeez sa vo vasom Lidli doteraz ponukalo? Je to tak, ze kazdy tyzden jedno cislo? Ja som zohnala iba jedno cislo, kde bol pribaleny Lobby a furt tie casopisy nemaju.
my potrebujeme: KHA, MR. SQUID, DRUP, WINKER, TUFFY,
a na výmenu a predaj máme:
BEANY,
FUZZLE,
CHUKAPI,
2x SWEETY,
RUSSL
BOO
2x OSCAR
2x TURBO
@martinah1987 veru tak aj ja som dnes kupila ako bolestne pre syna tiez mi dala pani pri pokladni navyse ale len vymenim a ked detom ostanu rovnake tak sa pohraju... no zial pre niektorych je to dobry biznis...
zhaname: Oscar, Beany, Goupy, Turbo, Fuzzle, Roxx, Balloon, Toodalou
ponukame: Boo, Clam (2x), Winkler(2x), Ollie, Boo, Kha, Hi, Drup, Billy
(prosim len min. 3 ks naraz)
@grace môžeme 🙂.
@fleuerette ahoj, uz som zohnala všetky, vďaka 🙂
Zháňame už iba fuzzle a chukapi. Na výmenu máme 2 x beanny, sweety, drup, toodalou. Najlepšie oboch naraz. Ďakujeme za všetky ponuky.
@rainbow1313 a neda sa zohnať aj tá ponorka?
Ahojte potrebujeme uz len Billy a Balloon a na vymenu mame vela iba BA
ahojte. mame na vymenu russl, drup, chukapi, clam, cragy, boo a potrebujeme toodalou, kha, hi, lobby
maminky, ktoré zbierate panáčiky pre detičky (patrím aj ja do tejto skupiny) pozerala som teraz aliexpress a predstavte si dajú sa tam kúpiť tieto postavičky.... balenia sú väčšie - 10ks, 20ks, 100ks a videla som aj 200ks... kto odtiaľ objednávate pozrite sa nato 🙂 už keď pre nič iné, tak len tak 🙂 🙂 🙂
@anezur ahoj,mam pre teba toodalou a kha za tvojich russl a cragy a boo by som od teba kupila,lebo uz nam chybaju len tito traja dalo by sa?dakujem.☺
Ponúkame: Kha, Ollie, Roxx,Fuzzle, Clam a Mr. Squid
Zháňame: Lobby, Beany, Drup, Winker, Tuffy, Russl, Toodalou
Ahojte potrebujeme uz len Balloon a na vymenu mame vela iba BA
@cukrenka76 mam na vymenu chukapyho si z NR?
nie, som z TN a ktoreho by si chcela za neho?

@michelle34 presne! Ako tu tak pozeram, kazdy sa na tom chce nabalit. pritom by si to mali akurat tak vymienat alebo darovat...no co uz. kazdy sme iny...Ja som vcera bola v Lidl pretoze zajtra ideme na navstevu tak som kupila dva balicky, kedze sa to da aj kupit ak nenakupim za urcitu sumu tu v Irsku. A k tomu mi pani predavacka dala este dva baliky zadarmo 🙂)) Tak chlapci sa zajtra potesia. Ale v zivote by ma nenapadlo to predavat...