Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@snurky ahoj,mám pre teba toodaloo za fuzzle chceš?☺
Ahojte,mame toodalou 2x,nohorse 2x,goupy,winker,kha a sweety a potrebujeme hi,boo,tuffy,cragy,ollie a russl.☺
Na vymenu mame: Oscar, Sweety, Hi, Billy, Turbo, Fuzzle, Drup, Roxx, Mr. Squid, Toodalou, Calm
Potrebujeme: Beany, Tuffy, Chukapi, Balloon, Kha, Ollie, Nohorse
@xoxo6 ahoj mam pre teba nohorse za hi.berieš?☺
@mirkamirko0809 Ok, súhlasím a ešte poprosím Sweety za nášho Russl.
@martinkaha ahoj mrzí ma to,ale Lobby už nemám.tak jedine toho swettyho za russl ak chcete a dakujem.
@saraanna hladam panacika clam man aj na vymenu ak mate mala by som zaujem dakujem
@xoxo6 dobry den mate este clam
Ahojte mam na výmenu 1x Beany, 1x Billy a 2x Drup ja potrebujem Fuzzle a Balloon
Ahojte všetci! keďže mám doma 2 detičky prepukla aj u nás aj stikeez mánia a samozrejme zbierame hneď 2 krát. Kebyže niekto z vás ich nepotrebuje moje deti budú nadšené ked ich získajú. Chýbajú nám ešte nasledovné postavičky:
Beany 2*, Lobby 1*, Hi 2*, Sweety 1*, Oscar 2*, Guopy 2*, Tuffy 1*, Billy 1*, Turbo 2*, Fuzzle 1*, Winker 2*, Drup 1*, Roxx 1*, Cragy 1*, ollie 2*, Mr. Squid 1*, Chukapi 1*, Balloon 2*, Russl 1*, Nohorse 2*, Toodalou 1*, Kha 2*
Vopred všetkým ďakujeme, poštovné by som uhradila, vrámci BA, Devínska Nová Ves alebo úetržalka by som dokázala aj osobne. Na výmenu mám zatiaľ len Boo.
Ahojte. Aj u nás funguje stikeez mánia a potrebujeme
Beany
Clam
Tuffy
Billy
Roxx
Cragy
Ballon
na výmenu máme následovné
Sweety
Mr. Squid 2x
Hi
Toodalou
Goupy
Chukapi
@martina2001 ahoj vymením hi za roxx
@rainbow1313 za koľko predávaš?
@mishka9999 Mali sme troch ale už sme ich vymenili
Ahojte
Zhanam pre deti do skolky postavicky Stikeez. Nemate doma nejakych co nepotrebujete? Postovne uhradim dakujem
@mirkamirko0809 Nie, ďakujem, chceme viac naraz. 😉
@martina2001 ahoj poslem ti mr squid a fuzzle. Za toho boo moze byt ?
Na výmenu máme: Tuffy, 2x Billy, Winker, Clam, 2x Turbo, Nohorse, Russl.
Potrebujeme: Lobby, Beany, Drup, Ollie, Mr.Squid, Goupy.
@martina2001 prepac to nepatrilo tebe 🙂
pozdravujem zberatelov
ak by mal niekto navyse tak potrebujeme
do jedneho kufrika : beany, boo, chukapi ballon a roxx
a do druheho: oscar, sweety, hi, lobby, beany, boo, clam, tuffy, billy, turbo, drup, roxx cragy, ollie, chukapi, balon, russl, nohorse, toodalou a kha
ak by mal niekto navyse.... rada vymenin, aj ked zatial mam na vymenu len fuzzle a mr squid 🙂
@nada.hope ok
@justonka u nás to nevyhuje taká výmena
@martina2001 ano pisala som ze som.sa sekla v nicku... A neslo mi.to uz.zmazat....:)

Predám Stikeez čísla: 1,2,5,6,7,9,10,11,12,13,14,15,17,18,19,20,21,22,23,24