Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Ahojte,mame toodalou 2x,nohorse 2x,goupy,winker,kha a sweety a potrebujeme hi,boo,tuffy,cragy,ollie a russl.☺
Na vymenu mame: Oscar, Sweety, Hi, Billy, Turbo, Fuzzle, Drup, Roxx, Mr. Squid, Toodalou, Calm
Potrebujeme: Beany, Tuffy, Chukapi, Balloon, Kha, Ollie, Nohorse
@martinkaha ahoj mrzí ma to,ale Lobby už nemám.tak jedine toho swettyho za russl ak chcete a dakujem.
@saraanna hladam panacika clam man aj na vymenu ak mate mala by som zaujem dakujem
Ahojte mam na výmenu 1x Beany, 1x Billy a 2x Drup ja potrebujem Fuzzle a Balloon
Ahojte všetci! keďže mám doma 2 detičky prepukla aj u nás aj stikeez mánia a samozrejme zbierame hneď 2 krát. Kebyže niekto z vás ich nepotrebuje moje deti budú nadšené ked ich získajú. Chýbajú nám ešte nasledovné postavičky:
Beany 2*, Lobby 1*, Hi 2*, Sweety 1*, Oscar 2*, Guopy 2*, Tuffy 1*, Billy 1*, Turbo 2*, Fuzzle 1*, Winker 2*, Drup 1*, Roxx 1*, Cragy 1*, ollie 2*, Mr. Squid 1*, Chukapi 1*, Balloon 2*, Russl 1*, Nohorse 2*, Toodalou 1*, Kha 2*
Vopred všetkým ďakujeme, poštovné by som uhradila, vrámci BA, Devínska Nová Ves alebo úetržalka by som dokázala aj osobne. Na výmenu mám zatiaľ len Boo.
Ahojte. Aj u nás funguje stikeez mánia a potrebujeme
Beany
Clam
Tuffy
Billy
Roxx
Cragy
Ballon
na výmenu máme následovné
Sweety
Mr. Squid 2x
Hi
Toodalou
Goupy
Chukapi
Ahojte
Zhanam pre deti do skolky postavicky Stikeez. Nemate doma nejakych co nepotrebujete? Postovne uhradim dakujem
Na výmenu máme: Tuffy, 2x Billy, Winker, Clam, 2x Turbo, Nohorse, Russl.
Potrebujeme: Lobby, Beany, Drup, Ollie, Mr.Squid, Goupy.
pozdravujem zberatelov
ak by mal niekto navyse tak potrebujeme
do jedneho kufrika : beany, boo, chukapi ballon a roxx
a do druheho: oscar, sweety, hi, lobby, beany, boo, clam, tuffy, billy, turbo, drup, roxx cragy, ollie, chukapi, balon, russl, nohorse, toodalou a kha
ak by mal niekto navyse.... rada vymenin, aj ked zatial mam na vymenu len fuzzle a mr squid 🙂
@martina2001 ano pisala som ze som.sa sekla v nicku... A neslo mi.to uz.zmazat....:)

Predám Stikeez čísla: 1,2,5,6,7,9,10,11,12,13,14,15,17,18,19,20,21,22,23,24