Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@oka15 Dobry vecer, ano mozeme sa zajtra stretnut a urobit vymenu. Ja som z Lamaca. Poslite mi cez IP spravu kontakt na Vas a zajtra si zavolame a dohodneme sa. Pekny vecer. Vlado
@anina717 Máme Billyho nám chýba Balloon a Lobby.....vymenili by ste???
@lenkaplenkapodprsenka ja už som domylena potrebujem Hi a mám clam, ollie, chupaki, balloon,
toodalou a kha.
@lenkaplenkapodprsenka môžeme meniť tých dvoch za Billy. Náhodou touladou nemáte?
Ahojte,
Potrebovala by som 2x Chukapi, na vymenu mam skoro vsetky, poslem aj viac kusov.
nema niekto prosim vas tu lodku na zbieranie navyse? kupila by som ju.dakujem alebo kupte ak u vas je a ja si ju odkupim dakujeeeeeeeeeeeeem.
Ahojte. Našiel by sa tu niekto, kto by mal Stikeez magazín č. 2 (najlepšie neotvorený) a nepotrebuje ho? V Lidloch u nás ho už nemajú, tak náhodou v tom vašom ste ho nevideli? Zaplatili by sme cenu časopisu + poštovné.
Pekný deň
potrebovala by som BOO,OSCAR, TUFFY, ROX po jednom mám na výmenu aj 2 a 1 sériu
Dobry den, nemate niekto na predaj ten album (ponorka) Stikeez? Nikde to uz nevieme zohnat. 🙂 dakujem.
ahojte nemáte prosím niekto na výmenu, príp. predaj Hi? Na výmenu máme Boo, Russl, Fuzzle, Nohorse. Dakujem 🙂
ahoj, mam na vymenu TUFFY, CRAGY a KHA. Ja potrebujem SWEETY, TURBO, OSCAR, HI, a DRUP 🙂

Za Billieho kľudne aj všetky, Turbo už nie je