Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@oka15 Dobry vecer, ano mozeme sa zajtra stretnut a urobit vymenu. Ja som z Lamaca. Poslite mi cez IP spravu kontakt na Vas a zajtra si zavolame a dohodneme sa. Pekny vecer. Vlado
@anina717 Máme Billyho nám chýba Balloon a Lobby.....vymenili by ste???
@anina717 ahooj...mam billieho...posles mi Tie tvoje 4ks?mas ip....
Ahojte,nemate niekto na predaj tu ponorku?Dakujem
@lenkaplenkapodprsenka ja už som domylena potrebujem Hi a mám clam, ollie, chupaki, balloon,
toodalou a kha.
@anina717 ahoj mam billiho chýba mi. Beany
@lenkaplenkapodprsenka ahoj mam balloon chýba mi todalou
@lenkaplenkapodprsenka môžeme meniť tých dvoch za Billy. Náhodou touladou nemáte?
Ahojte,
Potrebovala by som 2x Chukapi, na vymenu mam skoro vsetky, poslem aj viac kusov.
@lenulik0000 za poštovné pošlem beany
@lenulik0000 Balloon už máme....
@anina717 nám už chýbajú len Oscar, Sweety a Roxx....
nema niekto prosim vas tu lodku na zbieranie navyse? kupila by som ju.dakujem alebo kupte ak u vas je a ja si ju odkupim dakujeeeeeeeeeeeeem.
Ahojte. Našiel by sa tu niekto, kto by mal Stikeez magazín č. 2 (najlepšie neotvorený) a nepotrebuje ho? V Lidloch u nás ho už nemajú, tak náhodou v tom vašom ste ho nevideli? Zaplatili by sme cenu časopisu + poštovné.
Pekný deň
potrebovala by som BOO,OSCAR, TUFFY, ROX po jednom mám na výmenu aj 2 a 1 sériu
@aaadulienka Môžem Sweetyho?
Dobry den, nemate niekto na predaj ten album (ponorka) Stikeez? Nikde to uz nevieme zohnat. 🙂 dakujem.
ahojte nemáte prosím niekto na výmenu, príp. predaj Hi? Na výmenu máme Boo, Russl, Fuzzle, Nohorse. Dakujem 🙂
ahoj, mam na vymenu TUFFY, CRAGY a KHA. Ja potrebujem SWEETY, TURBO, OSCAR, HI, a DRUP 🙂
@filioli mam 😉 posli do IP adresu

Za Billieho kľudne aj všetky, Turbo už nie je