Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@robo2003 winkera máme 🙂
Maminy, chybaju nam posledne dve ROXX a DRUP. Na vymenu mam BOO GOUPY TUFFY TOODALOU. Kupim, vymenim....
ahojte, prosím vás, dá sa ešte niekde kúpiť album? prípadne kúpim od niekoho, ak má na predaj
@matja u nas v Lidli ich mali este minimalne 10. Pojdem pozriet v pondelok a ak bude tak vam ho mozem kupit a poslat
@betina1984 vážne? U nás už nemali vo štvrtok, keď som bola v dvoch lidloch... syn veľmi plakal... bola by som rada, ďakujem vopred za ochotu...
ale ak by náhodou už @betina1984 nezohnala a niekto má zvyšnú ponorku doma, ozvite sa mi prosím...
@betina1984 mám drup o,40€
@matja jasne. Mozno este aj dnes ju kupi segra. Napisem jej. Pojde z Trnavy teraz a moze sa stavit
Kupim boo a nohorse
@mk229 oki. Napis mi do ip c.u.kam poslat peniazky
@aaadulienka mám boo po 0,40€ + 0,60€ pošta
@mk229 beriem
ahojte 🙂 mám veľký záujem o časopis Stikeez č. 1, najlepšie nerozbalený aj s postavičkou, ale ak ho máte niekto aj bez postavičky, ale nepoškodený, nepopísaný, tak kúpim aj taký 🙂 nájde sa u niekoho? 🙂
@aaadulienka mam nohorse spolu 0,90€ aj s postovnim suhlatite
@anickaaa6aaa uz ho nepotrebujem
Ahojte, neviem, ci este niekto nakuka do tejto skupinky. Ja som sa neskoro "zobudila" resp. nakoniec som sa aj ja namotala na Stikeez, ale uz neskoro, takze moji dvaja starsi drobci maju kazdy po 7ks malych "bubakov". Preto by som sa chcela opytat, ci je niekto, kto ich ma koooopec a nakukol by do albumu s mojimi vecami a na vymenu za nejaku vecicku by mi poslal chybajucich Stikeezov? Potom by som napisala, ktori nam chybaju... Pre mna je to "lepsia" volba, ako platit za jeden kus 50 centov, podla mna uplne trafena suma, nerozumiem, preco aj Lidl stanovil taku nehoraznu sumu za takuto v podstate drobnu somarinku... Tak ak sa najdete niekto, ozvite sa mi prosim. Dakujem. PS: znacka: "namotana mamina" 🙂)))
@evamarek77 mam pre vas russl
Posledny ROXX nam chyba...... Kupim, vymenim.... BOO GOUPY TOODALOU TUFFY
@robo2003 urcite ano...posielam ip...dakujem
@danielaaaxxx1 ahoj. môžem ponúknuť: lobby, winker, russl, za: oscar, clam, chukapi
J4 a C9 chcete niekto?
@rainbow1313 ahoj, je ponorka ešte na predaj? dakujem
@rainbow1313 ahoj, mate este BOO (6), TUFFY (9), WINKER (13), MR. SQUID (18), CHUKAPI (19) a RUSSL (21)? vdaka.

@katka77777 dobry mam pre vas tieto 3.4.6.8.9.12.