Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Dobry den. Chyba mi Chupaky a Baloon. Na vymenu mam Clam, Looby, Cragy, Sweety, Fuzzle a Winker. Som z Dca.
Ahojte, predam 0,40 Eur/ks +postovne: Hi, Lobby, Tuffy, Winker, Mr. Squid a Nohorse.
Vymenime
hi, kha, toodalou, turbo, winker, chukapi
za: billy, clam, mr.squid
sme z Bratislavy.
@sandrittka Lucka je teraz vonku, ako príde dnu tak ti sem napíše ktore, pre mňa je to pomenovanie tiež španielska dedina 😀
Vymenim za billy a clam nase: hi, kha, toodalou, turbo, winker a chukapi. Tiez nam chyba ako Vam mr,squid. Sme z Ba - Stare mesto.
ponúkam na predaj za 0.30€ kus + poštovné
2x GOUPY
1x OSCAR
1x TUFFY
2x SWETY
2xRUSSL
🙂 Dobry den mamicky. Chcela by som vas poprosit či niektora nemate na vyše, na predaj komplet stikeez aj s lodou, či ponorkou, alebo co to je. Zaplatim. Prosim, ponuknite do IP. Dakujem 🙂
Ahojte, chyba nam uz iba goupy rybka. Na vymenu mame napr. swetty, turbo,fuzzle,tuffly,kha,cragy, mr squied, oly,hi. Pls iba Bratislava, najlepsie Vrakuna osobne.
Ahojte,
Chybaju nam
Fuzzle
Winker
Chukapi
Na vymenu mame
Turbo 2x
Billy 2x
Goupy
Toodalou
Cragy
Ollie 2x
Dakujeme
@rainbow1313 Ponukate stikeez? Komplet? Kupim komplet zozbieranu sadu aj s kufrikom. Ponuknite prosim. Ponuky prosim do IP. Dakujem 🙂
ahojte mám navyše tieto figúrky: 3x nohorse, 3x roxx, 3x cragy, 2x russl, 1x clam, 1x ollie, 1x billy
cena za kus je 0,40e + pošta

@desszi ktore vam chybaju?