Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
Dobry den. Chyba mi Chupaky a Baloon. Na vymenu mam Clam, Looby, Cragy, Sweety, Fuzzle a Winker. Som z Dca.
Ahojte, predam 0,40 Eur/ks +postovne: Hi, Lobby, Tuffy, Winker, Mr. Squid a Nohorse.
Vymenime
hi, kha, toodalou, turbo, winker, chukapi
za: billy, clam, mr.squid
sme z Bratislavy.
@sandrittka Lucka je teraz vonku, ako príde dnu tak ti sem napíše ktore, pre mňa je to pomenovanie tiež španielska dedina 😀
Vymenim za billy a clam nase: hi, kha, toodalou, turbo, winker a chukapi. Tiez nam chyba ako Vam mr,squid. Sme z Ba - Stare mesto.
ahojte 🙂 predám stikeeez, kus 0,/´45€ +poštovné. pri odbere viacerých, zľava
@zuzkaleng dobry mate ešte na vymenu?mam beanny ..vymenim za hi
ponúkam na predaj za 0.30€ kus + poštovné
2x GOUPY
1x OSCAR
1x TUFFY
2x SWETY
2xRUSSL
chýba mi oscar,chupaki, tuffy a ballon, na výmenu mám hi,boo, toodalou
@fabianlucka nechá sa páči, som z BA, keď osobné ,
@lucinkalukasko uz nemame
🙂 Dobry den mamicky. Chcela by som vas poprosit či niektora nemate na vyše, na predaj komplet stikeez aj s lodou, či ponorkou, alebo co to je. Zaplatim. Prosim, ponuknite do IP. Dakujem 🙂
Ahojte, chyba nam uz iba goupy rybka. Na vymenu mame napr. swetty, turbo,fuzzle,tuffly,kha,cragy, mr squied, oly,hi. Pls iba Bratislava, najlepsie Vrakuna osobne.
@rainbow1313 zoberiem tu 20 modry sk este mate
Ahojte,
Chybaju nam
Fuzzle
Winker
Chukapi
Na vymenu mame
Turbo 2x
Billy 2x
Goupy
Toodalou
Cragy
Ollie 2x
Dakujeme
@rainbow1313 Ponukate stikeez? Komplet? Kupim komplet zozbieranu sadu aj s kufrikom. Ponuknite prosim. Ponuky prosim do IP. Dakujem 🙂
ahojte mám navyše tieto figúrky: 3x nohorse, 3x roxx, 3x cragy, 2x russl, 1x clam, 1x ollie, 1x billy
cena za kus je 0,40e + pošta

@desszi ktore vam chybaju?