Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Ahojte, chýba mi už len Cackos. Mám na výmenu: lienka, Vtipko, Basnik, Farmar, Babros alebo kúpim
Dobrý deň, mám na výmenu alebo na predaj: šmolko (2), gargamel (3), silák (2), farmár (1), mudroš (1), hundroš (2), babroš (2), zajo (1), búrka (2), kráľ (2), leňoch (2), vtipko (3), divoško (1), básnik (4), hladoš (3). Chýbajú mi: šmolinka, čačkoš a šéfko. Prosím píšte IP.
@andrejkaofina Prosim vás tento domček sa dal tiez kúpiť v Lidl a koľko stál?Vdaka.
Ahojte. Máme na výmenu: Zlatý kráľ, Divoško, Čačkoš, Básnik, Silák, Lienka
Potrebovali by sme: Leňoch, Tatko, Machloš, Šmolko, Babroš
Píšte IP prosím
@vodnar5161 ano kupovalo sa to v lidli a veru si nepamatam, myslim okolo 7€. ak ho nemate ponukaju ho tu niektory predajcovia co maju aj figurky, ja som kupovala od rainbow1313
@andrejkaofina domcek stal 2,49e 😉 takze dotycna na vas krasne zarobila 😉
@vodnar5161

@kerka13 No preto sa radšej pýtam koľko stál normálne,lebo ako vidím,niektoré sú veľmi podnikave.Slovac sa nezaprie.😁
mám na výmenu:SNAPPY,LENOCHA,4x ŠÉFKO,2x BABROŠ,GARGAMELA...hladám:TATKO ŠMOLKO,ŠMOLINKA,ZAJO,TRUBKÁR,PURPUROVÝ,VTIPKO,BÁSNIK,MACHLOŠ,HUNDROŠ,MUDROŠ,SILÁK,FARMÁR..najlepšie od jednej osoby,najmenej ak dvoch!Len na výmenu!Ďakujem!🙂
@adula12 je to možné že iba 2,50 €, kupovala som ho v Lidli, nepamätám si koľko stál

@lottys mám gargamela, básnika, chcela by som smolinku a silaka.