Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@spuntik1997 tak vymenime
@saskia5000 dobrý deň, už ste zohnali?
@lottys Dobrý deň, mám všetkých troch 🙂
Ahojte, chýba mi už len Cackos. Mám na výmenu: lienka, Vtipko, Basnik, Farmar, Babros alebo kúpim
Dobrý deň, mám na výmenu alebo na predaj: šmolko (2), gargamel (3), silák (2), farmár (1), mudroš (1), hundroš (2), babroš (2), zajo (1), búrka (2), kráľ (2), leňoch (2), vtipko (3), divoško (1), básnik (4), hladoš (3). Chýbajú mi: šmolinka, čačkoš a šéfko. Prosím píšte IP.
@andrejkaofina Prosim vás tento domček sa dal tiez kúpiť v Lidl a koľko stál?Vdaka.
@vixievixie dobrý deň
kúpila by som leňocha, ak ešte máte.
Ahojte. Máme na výmenu: Zlatý kráľ, Divoško, Čačkoš, Básnik, Silák, Lienka
Potrebovali by sme: Leňoch, Tatko, Machloš, Šmolko, Babroš
Píšte IP prosím
mam na predaj vtipko a 3xhlados 0,40€/ks
@vodnar5161 ano kupovalo sa to v lidli a veru si nepamatam, myslim okolo 7€. ak ho nemate ponukaju ho tu niektory predajcovia co maju aj figurky, ja som kupovala od rainbow1313
Ahoj je tu niekto kto by nam predal domcek?? U nas stale nemaju... dakujeme
@anika1111 aaaaano, posielam IP
@vodnar5161 domcek stal 2,49, cize daleko od 7. Niekto na tom chce dobre zarobit
@andrejkaofina domcek stal 2,49e 😉 takze dotycna na vas krasne zarobila 😉
@vodnar5161

@kerka13 No preto sa radšej pýtam koľko stál normálne,lebo ako vidím,niektoré sú veľmi podnikave.Slovac sa nezaprie.😁
@petrakl dobre ako to urobíme teda?
@vixievixie dobrý deň, mám na predaj šmolinku. 0, 30 €plus pošta.
mám na výmenu:SNAPPY,LENOCHA,4x ŠÉFKO,2x BABROŠ,GARGAMELA...hladám:TATKO ŠMOLKO,ŠMOLINKA,ZAJO,TRUBKÁR,PURPUROVÝ,VTIPKO,BÁSNIK,MACHLOŠ,HUNDROŠ,MUDROŠ,SILÁK,FARMÁR..najlepšie od jednej osoby,najmenej ak dvoch!Len na výmenu!Ďakujem!🙂
@adula12 je to možné že iba 2,50 €, kupovala som ho v Lidli, nepamätám si koľko stál
@marcelladanielova poprosim basnika

@lottys mám gargamela, básnika, chcela by som smolinku a silaka.