Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@rainbow1313 pána beka zeno po com idú stikizy? Tolkoich mate?
Máme na výmenu: leňoch, gargamel, hladoš, hundroš, silák, farmár, búrka.
Potrebujeme: kráľ, tatko šmolko, snappy, purpurový šmolko, divoško, mudroš, trúbkar, básnik, šmolinka a čačkoš.
Je tu niekto z petrzalky?
@haanovajana
Ahoj, ja som z Petrzalky.
@bambulka9999 mam v bazare na vymenu smolkov,
@mataa1 ahoj mas este lenocha, gargamela?mam purpuroveho a cackosa
ahojte potrebujeme Lenoch, kral 2x, zajo, vtipko, trubkar, machlos a mame farmar2x, burka,azrael,babros2x, tatko,sefko,basnik
@papalinka7 ahoj..potrebujeme farmara
a mame vtipka, trubkara
@maarcy vymenis aj ked tebe len jedneho?
@papalinka7 1 za 2 🙂 pisem IP
ahoj potrebujeme ;smolko , silak, cackos, hundros, sefko a purpurovy
ponukame ;farmara, tatka smolka a machlosa, ak by sa nam podarila vyhodna vymena kludne aj dokupime
@haanovajana pisala som vam do bazara
@rainbow1313 ahoj aka je cena za kus ? potrebujem 6ks
Mám na vymenu!: Gargamel, snappy, machľoš 2x, Azrael, Kráľ, Vtipko, Divoško 2x, Básnik, Hladoš 2x, Čačkoš, purpurový, Trubkár, potrebujem: Šmolinka, Silák, Farmár, Hundroš, Babroš, ZAJO, Leňoch.
@rainbow1313 veľmi by ma zaujímalo odkiaľ to všetko berieš. Každú jednu zbierku máš a predávaš nad cenu. Vychádza mi to že si priamo pri zdroji 😉
Potrebujeme gargamel sefko farmar zlaty kral smolko babros mudros lenoch tatko smilko hlados na vymenu mame snappy azrael burka
Ahojte. My mame na vymenu týchto: kráľa, babroša, tatka šmolka, hundroša a mudrosa. Chýba nám: šmolko, gargamel, silák, farmár, čačkoš, machloš, leňoch, vtipko, básnik a hladoš. Sme z Nitry 😉
@babatienko27 Ahoj. Vymenim Sefka a Farmara za Snappy a Burku.

Na vymenu burka