Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Ahoj potrebujem zaja a purpuroveho
Svietiacich zajo a lenoch kludne aj viac x
Purpuroveho tiez kludne viac x a k tomu kludne ponuknite aj ine lebo niektore by sme radi viacej x
A vezmem iba od tej co ma vsetko co chcem nechcem platit milion x postovne
Na vymenu
Cackos babros gargamel zlaty hundros tatko burka divosko mudros sefko azrael smolko
Vid foto
Prioritne ale purpurovy a zajovia
Ahojte,
na výmenu: hundroš 3x, tatko šmolko 2x
potrebujeme: šmolko, azrael, divoško šmolko, básnik, purpurový šmolko
@ninova super do posty napiseme dresu
Výmena BA-Petržalka
Chýbajú nám: Farmár, Čačkoš, Hundroš, Babroš, Zajo, Búrka, Leňoch, Vtipko, Divoško Šmoko, Básnik.
Máme na výmenu? Mudroš, Azael, 3x Machloš.
Poprípade predám tých čo mám za 0,50 Eur + poštovné.
Ahojte potrebujeme , Silák a Azrael
Na výmenu máme Snappy , Šmolko , Hladoš , Búrka , Divoško , Mudroš , Purpurový , Básnik
Ked je niekto z BA Ruzinov, rada niekomu podarujem Hundroša. Najlepsie este dnes.
@bambulka9999 dobrý den my mame čačkosa a hundrosa a potrebujeme araela a machlosa dakujem
Ahojte, kupim tychto smolkov - Burka 1x, Machlos 1x, Tatko Smolko 2x, Smolko 1x, Babros 1x. Dakujem za ponuky!
Ahoj potrebujem zaja a purpuroveho
Svietiacich zajo a lenoch kludne aj viac x
Purpuroveho tiez kludne viac x a k tomu kludne ponuknite aj ine lebo niektore by sme radi viacej x
A vezmem iba od tej co ma vsetko co chcem nechcem platit milion x postovne
Na vymenu
Cackos babros gargamel zlaty hundros tatko burka divosko mudros sefko azrael smolko
Vid foto
Prioritne ale purpurovy a zajovia
Uz len predaj 0.50€ +posta
osobny odber KE - Furca, Lidl 🙂
Tatko smolko
Smolinka 2x
Trukar 2x
Basnik
Mudros
Hlados 2x
Smolko
Este nam dojde (v stredu) Zlaty a Farmar - medzicasom sme ich dostali z Lidla 🙂
@lilliamanda Ahoj, vymenila by som Azraela za Búrku ;)
Ma niekto svietiacich hlavne zajov a purpuroveho?
Jedna osoba
Osobná výmena v Trnave: Hľadáme 2x Vtipko, 1x Purpurový, 1x Čačkoš. Na výmenu máme viacerých.
@saskia5000 dobry den. Radi by me s vami vymenili. Potrebujeme Gargamela... mame tatka smolka, farmara, sefka mame aj 4 krat, silaka.
NITRA - hladame smolka, gargamela, mudrosa, snappy. Na vymenu mame tatka, smoulinku, silaka, farmara, azraela, ,machlosa, trubkara, sefka, purpuroveho, hladosa.
Ak máte niekto záujem tak mám na výmenu: básnika a hundroša.
NITRA - hladame hundrosa, gargamela, mudrosa, snappy. Na vymenu mame tatka, smoulinku, silaka, farmara, azraela, ,machlosa, trubkara, sefka, purpuroveho, hladosa.
@janhe dobry den. Predate gargamela, mudrosa a hundrosa?
@rainbow1313 dobry den, kupim gargamela, hundrosa, mudrosa a snappy. ozvite sa.
@mandarinkadarinka dobry den jasne napiste mi spravu 😊

@papalinka7 ahoj vymenis tatka za machlosa?