Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Dobrý deň.
Máme na výmenu :
snappy-lienka, básnik, šmolko, hundroš, vtipko, zajo, farmár, kráľ
Chýbajú nám : silák, azrael, búrka, machloš, trubkár, leňoch, šéfko, purpurový šmolko
@sofkalyght Ahoj môžeme zameniť poprosím adresu do ip
Na výmenu máme: trubkar,mudroš,azrael,čačkoš,hundroš, básnik. Hľadáme: tatko Šmolko,búrka,leňoch,zajo
@zuzana76
pisem Vam spravu
Daruje niekto stikeez za postovné?
Výmena BA-Petržalka
Chýbajú nám: Farmár, Čačkoš, Hundroš, Babroš, Zajo, Búrka, Leňoch, Vtipko, Divoško Šmoko, Básnik.
Máme na výmenu? Mudroš, Azael, 3x Machloš.
Poprípade predám tých čo mám za 0,50 Eur + poštovné.
@mandarinkadarinka ahoj, potrebujete ešte Gargamela? vymenili by sme za tatka šmolka alebo farmára, trubkára alebo hladoša
Ahojte, Máme na výmenu leňocha, Gargamela, Kráľa šmolkov a čačkoša. Potrebujeme Taťko šmolko, Hladoš, Babroš, Hundroš, Trubkár, Farmár, Básnik, šmolko, Búrka, Zajo.
Ahoj, mozem poprosit mudrosa, azraela a machlosa na vymenu za cackosa, basnika a burku?
@bambulka9999
Potrebujeme gargamela zlaty kral babros mudros lenoch tatko smolko hlados
@arnolda Ahoj, zamením Hundroša za Kráľa šmolkov ak chceš.
@sofkalyght ano, radi vymeníme
@arnolda super tak mi napíšte adresu do ip ;)
VYMENA
N.I.T.R.A. - klokocina, cerman, mlyny
máme na výmenu: machľoša 1xš, čačkoš 2x, tatko šmolko 1x
potrebujeme: šmolinka, mudroš, búrka, kráľ, trubkár, leňoch, divoško šmolko, básnik, purpurový šmolko
@zuzy20 dobry den ak je aktualne vymenim
Nepotrebuje niekto básnika? Chýbajú mi viacerí.
Máme kral2x,gargamel,machlos2x,azrael,hľadiska,tatko šmolko,mudros,hundris,silak,cackos,smolinka....potrebujeme šmolko,vtipkoval,sefko,básnik,purpurová šmolko

@rainbow1313 dobry ja kupim
Purpuroveho a 2 zajov