Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@lilliamanda ahojky - my potrebujeme farmar a vtipko, a mame pre vas zlateho krala smolkov (tych mame az 3 kusy) dohodneme sa nejako 😀 napiste mi. dakujem
@roselyn ahoj môžeme zameniť farmára a vtipka za kráľa šmolkov pošlite adresu do ip ďakujem
Ahojte,
potrebujeme: azrael, tatko šmolko, purpurový šmolko, vtipko, šmolinka
na výmenu máme: leňoch, zajo, snappy, machľoš, básnik 2x
Ak by sa dalo, tak aspoň dvoch šmolkov naraz 🙂
Ahojte.
Chýbajú nám: Hladoš, Babroš, Leňoch, Zajo.
Na výmenu máme: Silák 2x, Básnik 2x, Trubkár, Šmolinka, Búrka.
Ak by niekto mal na výmenu, najlepšie by bolo aj všetkých 4 naraz.
Prosím píšte do IP.
@lilliamanda uz som Vam pisala. cakam na odpoved 🙂
Ahojte....
Chybaju nam MUDROS...SEFKO...BASNIK...TRUBKAR...LENOCH.
Navyse mame.
VTIPKO 1
SMOLINKA 1
BURKA 1
DIVOSKO 1
CACKOS 1
KRAL 1
SNAPY 1
MACHLOS 1
BABROS 5X
AZRAEL 2X
SILAK 2X
⭐ v pripade zaujmu poprosim ip
@saskia5000 ostali ti este nejaki na predaj? Dakujem za odpoved
@tecko28 áno ešte nejakých mám len teraz som v práci večer napíšem🙂
@rainbow1313 otázka, ktorá mi už dlho vŕta v hlave... ako je možné, že Ty máš vždy všetko hneď prvé dni v ponuke... čokoľvek sa zbiera, u Teba je možné zohnať všetko...
@rainbow1313 troska podotknem, ze tie "centy" je u vas navysenie v tomto pripade az o 41%. takze, az take "drobne" to nie su. 😉
ale chvalim, ze "zachranujete" detske srdiecka, aj ked nie nezistne.
@rainbow1313 mňa ani tak nezaujímalo, či na tom zarábate alebo nie... to je hneď zjavné, že áno, ale zase to stojí naozaj čas a námahu, takže to beriem a možno sa to v konečnom dôsledku ani neoplatí... mne skôr nejde do hlavy, že ako je možné, že máte všetko tak rýchlo... prvý deň akcie a Vy máte v ponuke kompletnú zbierku... čiže idete do obchodu, kúpite napr. 200 kusov a potom predávate?

@120209 ja vymienam len v rámci Košíc