Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Mam navyse hudnrosa,vtipka a purpuroveho smolka.vymenim za ine
Ahojte, vymenim azraela, machlosa a divoska za peknu letnu ciapku pre chlapca vel.98
@adula12 ja chapem co chcete tym povedat. Ja len ze mne na tom nepride nic pohorsujuce... Zmrzlinar tiez nepredava za vyrobnu cenu ani pekar, atd.... A vedela by som o horsich pripadoch- tak napr lidl preco ked ponuka figurky, nepredava ich v priehladnych obaloch ( tie k nakupu co daju, ok berem ze nevidis co dostanes)? Ziskavaju na predaji neskutocne prachy a pritom real cena je mozno "5centov".
Ja si pamätám ked este len vysli prvykrat stikeez figurky, kukala som ci nieje dostat z ciny- a mali v ponuke len smolkov (100ks/5e)... Ani by som sa necudovala keby lidl nakupil tam a tu len pobalil a dal dorobit kufriky....
@marry1515 lidl ich tu predava miliony a pri takom mnozstve ich maju urcite za 3 centy za kus. To ze ich predavaju ako macku vo vreci, to je krasny obchodny tah pre nich. Vcera si u mna jedna pani kupila jednu stikeez. Vraj ich kupii viac ako 80, lebo si chceli skompletizovat zbierku. A stale nie a nie najst zlateho smolka.
Takze 80 balickov nakupila a ani v jednom nemali zlateho smolka. Ale keby predavali v priehladnych vrecuskach stikeez, tak ich ludia tolko nekupia
no za to my mame az troch zlatych smolkov 😔
Dobrý deň,rada by som sa pripojila, mi máme na výmenu len tatka a hundroša a chýba nám škôlka(hneď toho prvého),šmolinku,siláka,mudroša, zaja,snappy,kraľa,machľoš,trubkár,leňocha ,divoška,hladoša,purpurový, som ochotná aj kúpiť,dakujem 😉
@saskia5000 na predaj mám: Gargamel, Leňoch, trúbkar - 2x, machľoš, Hladoš
@saskia5000 kupim Gargamela, Lenocha, machlosa
Ahojte potrebujeme: šmolko, silák, farmár, mudroš, azrael, kráľ, leňoch, šéfko, básnik, purpurový šmolko
Na výmenu máme: 3x divoško šmolko, búrka, zajo, snappy, hundroš, hladoš, vtipko
Dobrý večer...potrebovali by sme ešte Azrael, Farmár a Trubkár. Máme na výmenu Divoško,Šefko,Purpurový,Vtipko, Silák, Básnik a Hundroš
Vymenim ZAJA a VTIPKA za hociakeho OKREM (farmara,mudrosa,zaja,snappy,vtipka)
Dakujem
Mam na vymenu farmar,smolinka a sefko. Ideal ak mate smolko,snappy,kral,machlos,vtipko,basnik a hlados

@marry1515 ja s detmi neobchodujem. predavam za co kupujem. to ked mi nepasuje, je uz moj problem. to mate ako so zrebom. kupite si za 5e a nevyhrate. osobne mi to neda si "zarabat" na tom, ked je to pre stastie deti (vacsinou). ale dany clovek o ktorom je tu rec to "kupuje" za istym ucelom, obohatit sa 😉 pretoze to nerobi ako ostatne maminy, ze vymiename len to co mame navyse, ale on ma vsetko pre vsetkych 😉