Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@anjelic Dobrý deň, poslala som vám IP. ďakujem
Ahojte mate niekto z Ke na predaj vtipka a silaka?
@basska_b Ak je to aktualne mala by som zaujem, dakujeem 🙂
@wladuska mala by som pre vas krala. Akých mate este aktualne na vymenu ?
@matrix87 dobry den, mam pre vas Zaja a Hundrosa. vymenim za Gargamela a machlosa
@mariannah81 Poslaná správa...😉
Ahojte, zanam este : Gargamel, 2xAzrael, Snappy-lienka, Silak, Smolko, Mudros, machlos, trubkar, lenoch, vtipko
@mysicka123 Ahoj, písala som ti už predtým - mám Siláka a Azraela. Nemáš už na výmenu toho Hundroša (príp. ešte Leňocha zháňam)?
@mysicka123 Jasné. Pošli mi do pošty svoju adresu, ja ti pošlem číslo účtu. Pozriem že koľko je najnižšie poštovné, ten list bude mať len pár gramov :D
@basska_b pisem, dakujem
@danmik Ahoj, nevsimla som si :( Mam na vymenu hundrosa. Lenocha zhanam aj ja 🙂 Kludne jedneho vymenme a druhého doplatim 🙂
Mam zaujem aj o silaka aj o Azraela
@mysicka123 Jasné, v pohode, už je v tom trochu chaos 🙂. Ja ti v pohode dám tých 2 za Hundroša. Som z BA - píšem IP.
zhanam šmolko,gargamel,farmar,hladoš a burka ponuknite na vymenu mame alebo pirpadne kupim
@mysicka123 ok, pisem spravu 🙂
Potrebujem SMOLKA vymenim za CACKOSA
Ahojte, chyba nam uz len Tatko a Vtipko, na vymenu mame Snappy, Cackos, Hlados, Mudros, Basnik, Smolko, Farmar, Purpurovy Smolko
@anjelic V pohode, ďakujem za info. Pekný deň.
@janka147 Janka, tie už nemám.

Mame vela na vymenu ,piste do ip prosim ktorych hladate,vzdy poslem aktualne foto kedze sa to kazdu chvilku meni.