Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@zabinkalenka Ahoj, mam zaujem o Azraela. na vymenu mam kral smolkov, hlados, basnik, smolinka, hundros.
@kotatko201 ahoj, mam Azrael, Machlos, Farmar
mam na vymenu farmara,zaja,čačkoša a básnika. Potrebujem azraela,vtipka,tatka,mudroša,babroša.
Nema niekto?
Mám viacero . Píšte prosím do ip aké Vám treba, lebo v tím mám potom chaos. Dakujem
Ahojte, potrebujeme: šmolinka, farmar, mudros, burka, trubkar, divosko a mame navyse: gargamel, azrael, zajo, basnik, purpurovy smolko, smolko a silak 😉
@mirkamurko ja uz mam vsetkych. Takze nepotrebujem menit. Mam uz len smoulinku a kuchara
Dopyt - divosko, búrka, hlados kúpim alebo vymením za - vtipko2x, kráľ, babros, básnik
@minka80 uz som tiež zohnala,tak tiež už nepotrebujem.
@mysicka123 mam zauje o basnika a hundrosa (1 za Azraela, druheho kupim) viac v IP
Mám navyše ešte Čačkoša a 2x Hladoša a zháňam už len Leňocha - nemá niekto na výmenu?
@zabinkalenka oki
@monika19051979 ahoj, mam zaujem o Smolka a Silaka, z tvojho zoznamu mam len Basnika (1 panaka vymenim, druheho kupim)
Ahojte. Zhanam Cackosa a Lenocha. Na vymenu mam Trubkara, Azraela, Krala, 2x Smolko, 2x Mudros, 2x Hundros, Sefka, Vtipka a Burku
@angelina1003 ja mám siláka, 0.49€ + pošta
@lenka03_tur tatka šmolka este mam 2x
ahojte zhanam Basnik,Šmolko,Hundroš,Snappy na vymenu mam Kraľ,Čačkoš,purpurovy šmolko
Vymenim.
Máme mudros hundros Smolko machlos cackos hlados.
Potrebujeme vtipov búrka Lenoch básnik
@zviz máme cackosa za burku
Ahojte kto nam kupi album?? U nas uz nemaju... 😢
Predám kus po 0,49 Eur + poštovné.
Mám týchto:
machloš
azrael
purpurový šmolko
kráľ šmolkov
hladoš
čačkoš
babroš