Stikeez
ahojte je tu dalsia akcia stikeez kto sa prida?????

@lovely_choice
Ahoj! Mam pre teba karticky cislo 44,59,78,152...125 bohuzial nemam...ale mozem ju skusit este zohnat...ja by som potrebovala zajaca, macku, tucniaka 2x, a potom tie prisery z prveho radu urcite tu prvu 2x , a este taku ruzovu tiez s pichliacmi, a zelenu s takymi zubami...nemam krabicu tak neviem ako sa volaju a ale aj to zistim,aby nedoslo k omylu...vieme sa nejako dohodnut? Dakujem
Zostala mi Papsy (kačička). Posielam za poštovné 0,60e.
Predam psa,, tucniaka, igora ks 0,35 centov. zaujem do IP
máme všetky postavičky na predaj - len spolu. Cena 0,40/kus
Mam na predaj ks za 0,30 € - Frankey, froggy, piggy, hip-hip,
Zhanam stikeez figurky : moody (2x) , snaky , puff -puff (2x) , cheez , orby (2x) , igor(2x) , puffy(2x) , bunny(2x) , cow(2x) , piggy , loggy(2x) , gloo-gloo , guiny(2x) , giry joe , froggy , kittie ,
vymenim aj za disney karticky
Dnes meníme v Košiciach o 14tej pri McDonalde v Košiciach čím viac nas bude tým viac pomeníme 🙂
****Košice *****Košice
Zhanam stikeez figurky : moody (2x) , puff-puff , orby , puffy (2x) , kittie , bunny , piggy , cow (2x) , loggy (2x) , guinny (2x) , froggy
na vymenu mam : papsy , hipp-hipp , sharky , ponukam aj disney karticky
Kamratka preda nejake figurky co jej ete pozostavali,ak niekomu este chyba piste do ip ake potrebujete.y mame uz len dve naviac,vymenime za nieco pre deti.
Ahojte, zhanam sharky, gloo-gloo, ely, piggy, puffy, papsy, froggy a guinny. Na vymenu mam giryjoe, hip-hip, dolfy, cheezz, igor, moody, puf-puf.
Zuzana
Ahojte, zhanam sharky, puffy, froggy. Na vymenu mam hip-hip, dolfy, igor.
Zuzana
Zhanam stikeez figurky : moody(2x) , orby , puffy , bunny , piggy , loggy (2x) , guiny(2x) , frogy
na vymenu mam : hipp-hipp , kittie , chompy , ponukam aj disney karticky
Zostala mi Papsy (kačička), pošlem za poštovné 0,60e.
PREDáM VšETKY POSTAVIčKY - IBA SPOLU 0,40 KUS
Zhanam stikeez figurky : , orby , puffy , bunny , piggy , loggy (2x) , guiny(2x) , frogy
na vymenu mam uz len kittie , ponukam aj disney karticky
Predám Moody, Frankey, Orby, Puffy, Loggy, Sharky, Ely. IP
ZHANAME: Moody, Igor, Papsy a Giry Joe
PONUKAME:
Predám Moody, Frankey, Orby, Puffy, Loggy, Sharky, Ely. 0,40/ks
kamaratka preda elly,kiti,giry joy,snaky,chompy,froggycheez,pufpf,orby.niekore maaj viackra rovnake.
predam Papsy prosim ozvite sa /surne/
mam hociake postavicky z lidla, kus za 0,40 centov
@viky11 predávate?

Zhanam stikeez figurky : moody , snaky , puff -puff , cheez , orby, igor , puffy , bunny , cow , piggy , loggy , gloo-gloo , guiny , giry joe , froggy , kittie , z niektorych po 2 ks ,
na vymenu ponukam disney karticky, mam vela , staci napisat , ake potrebujete , a pozriem na to , dam aj viac karticiek ,