Stikeez
ahojte je tu dalsia akcia stikeez kto sa prida?????

@majkapatko Môžem vymeniť SHARKY a GUINNY za CHEEZZ , MOODY.
Ahojte, ak mate na podarovanie, pripadne na predaj za rozumnu cenu, kupim tieto stikeez: Snaky, Frankey, Cheez, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Papsy, Cow, Loggy, Sharky, Gloo-gloo, Guinny, Ely, Giry Joe, Froggy. Vdaka. emoticon
@kukulienka75 a aké vám chýbajú?, ja mam na výmenu IGOR, LOGGY. GIRY JOE, COW a SNAKY.
@majkapatko mala by som pre vas SNAKY a GIRY JOE, potrebovala by som FRANKEY a MOODY .
Kamaratka ma k dispozicii tieto figurky: loggy,froggy 2ks,chompy,kittie,cow.
dobry je to este aktualne dakujem za odpoved
ahoj nenasla by sa nejaka mamicka ktora ma figurky nazvis a nepotrebuje ich uz slubila som dcerke ze jej dozbieram album no bohuzial nam chyba 1takze plny nebude ak by niekto sa nasiel a poslal mi zopar figurok aspon nech sa hra snimi ked nebude album :(
Máme na výmenu: MOODY, CHEEZZ, FROGGY, PUFFY, BUNNY, COW, GIRY JOE, PAPSY,
Potrebujeme už len: ELY, LOGGY/ korytnačku/ - 2x
@elizabeth888 uz si ich prosim darovala?
@anina717 ano
@kikina1851 máme prasiatko ja by som potrebovala žabku a kačku z prava 4 a5 ak máte záujem...
@elizabeth888 dobrý deň chceli by sme vás poprosiť či by ste nám poslali lebo zbierame a nemáme veľa a urobili by ste nám veľkú radosť
@letuska333 dobry den,velmi rada ale uz som ich podarovala inej mamicke
@rozyka Už nemáme Dnes ráno si práve zobrala jedna pani všetky.
@kikina1851 okej v pohode🙂
Ahojte,
potrebujeme : Sharky, Snaky, Papsy, Fido,
na vymenu mame : Kittie, Bunny 3x, Piggy 2x, Igor, Puffy, Dolfy, Ely.
Piste IP.
Ahojte, potrebujeme Cheezz a máme na výmenu Orby, Papsy, Puff-puff a dolfy.
Kamoska aktualizuje,zostalo jej na predaj chompy, kittie,froggy ak niekto potrebuje.
Ahojte, ma niekto Loggy, Hip hip, 2x Papsy, Cheezz, Puffy, Dolfy, Gloo gloo.... velmi pekne dakujem.... kupim alebo vymenim...
Ponúkam: SHARKY, FROGGY, DOLFY, HIP-HIP
Potrebujem: MOODY, FRANKEY, CHOMPY, CHEEZZ, PUFFY, KITTIE, PIGGY, LOGGY, GUINNY
@kikina1851
Mam pigy. Potrebujem slonika.
@martinka13 uz nemam
ahojte, mám na predaj: Moody, Snaky, Chompy, PufPuf, Chezz, Orby, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Bunny, Papsy, Cow, Piggy, Sharky, GloGlo, Guinny, Dolfy, Ely, Giry Joe, HipHip, Frogy. Niektoré mám viac kusov. Na predaj 0,50e/kus. Ak máte také, čo mi chýbajú tak aj výmena. Ďakujem pekný deň🙂
Ahojte, neviete náhodou, kde sa dá ešte kúpiť kufrík?
Ahojte , nemate niektora navyse 1 kufrik ? alebo u vas este v Lidly su dostupne ? KUPILA by som ... Dakujem

@marianne35
@huginko uz som ich darovala