Stikeez
Ahojte, ak mate na podarovanie, pripadne na predaj za rozumnu cenu, kupim tieto stikeez: Snaky, Frankey, Cheez, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Papsy, Cow, Loggy, Sharky, Gloo-gloo, Guinny, Ely, Giry Joe, Froggy. Vdaka. emoticon
@kukulienka75 a aké vám chýbajú?, ja mam na výmenu IGOR, LOGGY. GIRY JOE, COW a SNAKY.
@majkapatko mala by som pre vas SNAKY a GIRY JOE, potrebovala by som FRANKEY a MOODY .
ahoj nenasla by sa nejaka mamicka ktora ma figurky nazvis a nepotrebuje ich uz slubila som dcerke ze jej dozbieram album no bohuzial nam chyba 1takze plny nebude ak by niekto sa nasiel a poslal mi zopar figurok aspon nech sa hra snimi ked nebude album :(
Máme na výmenu: MOODY, CHEEZZ, FROGGY, PUFFY, BUNNY, COW, GIRY JOE, PAPSY,
Potrebujeme už len: ELY, LOGGY/ korytnačku/ - 2x
@kikina1851 máme prasiatko ja by som potrebovala žabku a kačku z prava 4 a5 ak máte záujem...
@elizabeth888 dobrý deň chceli by sme vás poprosiť či by ste nám poslali lebo zbierame a nemáme veľa a urobili by ste nám veľkú radosť
Ahojte,
potrebujeme : Sharky, Snaky, Papsy, Fido,
na vymenu mame : Kittie, Bunny 3x, Piggy 2x, Igor, Puffy, Dolfy, Ely.
Piste IP.
Kamoska aktualizuje,zostalo jej na predaj chompy, kittie,froggy ak niekto potrebuje.
Ahojte, ma niekto Loggy, Hip hip, 2x Papsy, Cheezz, Puffy, Dolfy, Gloo gloo.... velmi pekne dakujem.... kupim alebo vymenim...
Ponúkam: SHARKY, FROGGY, DOLFY, HIP-HIP
Potrebujem: MOODY, FRANKEY, CHOMPY, CHEEZZ, PUFFY, KITTIE, PIGGY, LOGGY, GUINNY
ahojte, mám na predaj: Moody, Snaky, Chompy, PufPuf, Chezz, Orby, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Bunny, Papsy, Cow, Piggy, Sharky, GloGlo, Guinny, Dolfy, Ely, Giry Joe, HipHip, Frogy. Niektoré mám viac kusov. Na predaj 0,50e/kus. Ak máte také, čo mi chýbajú tak aj výmena. Ďakujem pekný deň🙂
Ahojte , nemate niektora navyse 1 kufrik ? alebo u vas este v Lidly su dostupne ? KUPILA by som ... Dakujem

@marianne35
@huginko uz som ich darovala