Sú tu rodičia, ktorí nepodporujú futbal?
S týmto športom nesúhladím, mám k nemu výhrady. Navyše syn je neobratný. Mali ste ti niektorá tiež tak, že ste nepovolili tento šport?
Ja aj keď čítam niektoré vaše príspevky, tak sa delia na život pred a život po futbale. Tu krásne vidno, akú obsesiu spôsobuje jedna blbá lopta, za ktorou sa idú všetci na ihrisku potrhať hlava nehlava.
Ale veď futbal je hra o pravidlách a rozmýšľaní,tam sú taktiky a nie ,že si každý robí čo chce a ešte v tak veľkom družstve
Nevsimaj si niektoré premotivovaní mamičky. Tiež nevidím nič zle v tom, keď si syn s kamošmi len tak zakope na ihrisku. Ale aby hral a bliakali po ňom nejakí premotivovaní tréneri s navretymi žilami na krku tak to teda nie.
@maciatkolulu áno. Mám futbalistu doma, U15. A so starším sme si vyskúšali viacero športov, kým sa zamiloval do svojho športu, tak myslím, že viem porovnať...
Ty mu nechceš dovoliť futbal, ale cyklistiku by si dovolila??? 😅 nechápem. Myslíš, že tréneri cyklistiky nehucia? A rodicia sú normálni 🤣🤣. Na futbale som ešte medzi dvomi chlapmi nestála, aby sa nepobili, za to na cyklistických pretekoch viackrát... pri trati vidím dosť drblych rodičov a keďže som mala dieťa dva roky v zahraničí, tak viem, že je to celosvetové, môj syn pretekal s australcanmi, kanadanmi, americanmi, bol pretekať v Kórei. Všade sú uhucani a premotivovani.
Kamoška má deti lyžiarov, tam tiež hulakaju a je tam nevraživosť. Všade to je, v každom športe...
@aurora33 zas nebuďte precitlivelé, čo je na tom, tak hulákajú. Zas venujú cudzím deckam svoj voľný čas za pár drobných. Buďme radi, že to ešte niekto robí...
V každom jednom športe tréneri hučia, možno v šachu nie 🙊. Nevychovavajme padavky, ktoré sa ritia, keď niekto zvýši hlas 🤦♀️
Nemala by som nic proti, ale syna to az tak nebavi. Robi taekwondo a dcera jazdi na koni (to bezpecne nie je, ale je do toho blazon). To taekwondo sa mi paci, nakolko je to aj o dakej sudrznosti, sebadiscipline, zodpovednosti. Dost sa tam zlepsil fyzicky, zosilnel.
Ja milujem tenis, nadherny sport, syn hraval, ked bol mladsi.
Ono je to dost aj o tom, ci je extrovert alebo nie. Syn je introvert, preto ten tenis, teraz taekwondo, timove sporty moc nemusi, este tak basketbal. Ale nikdy nebol ten typ, ze floorball, futbal, hokej...Ale nemam nic porti futbalu, ak to niekoho bavi a ide mu to.
Raz som ho posielala na daky teamovy sport nech skusi, ze nieeee, to by sa musel s niekym rozpravat....
Mne sa tiež futbal a ani hokej vôbec nepáči.Sice moje športujú vybrali si obaja Judo s čím tiež nie som veľmi stotožnena.Tiez trenky cez týždeň súťaže cez víkend.aj syn má zajtra súťaž v Bardejove s tým ,že dnes šiel do Popradu k švagrovi lebo jeho syn tiež robí judo a pôjde s nimi do Bardejova.minuly víkend sme boli zas v rimavskej sobote na súťaži boli obaja .a dcéra okrem juda baví basketbal a aj ten spomínaný futbal ,ale to našťastie hrá len tu na sídlisku s kamošmi. A judo je tiež taký šport,že deti si zlamu kľúčnu kosť alebo vyklbia rameno.A keď ho zle a silno prehodí tak si ho odnesie aj hlava. naposledy čo sme boli tak ti dorastenci už môžu aj škrtiť tak super priskrtil silnejšie a musel chvíľu ležať ,lebo sa nenadychol .
@bimbambim 🙈🙀
@pribinak ta finančná stránka toho športu je zas úplne o inom. Keď chceš, aby bolo dieťa konkurencieschopné, musíš investovať priemerný rozpočet slovenskej rodiny 🙊. A zažili sme aj smrteľný úraz na pretekoch... aj vážny úraz nášho v zahraničí, pred dvomi mesiacmi sa "dorazil" kamarát, no peklo. Zlatý futbal.
@tilly cyklistiku ani tenis by som nechcela aby robili profi, skôr rekreačne. No keby sa stalo, že práve tieto športy by boli pre moje deti zaujímavé, tak som ochotná ich podporiť, čo o futbale nie som schoná povedať.
@pribinak jasne, to sú také palky, a servis vkuse... to je nové auto bez problémov, lebo potrebuje dva bežné bicykle, plus jeden špeciál, k tomu po dve sady kolies.
Mne spadol raz jeden chlapec, ešte kadet na horakoch, rovno predo mňa a nehybal sa, strašne som sa bála, našťastie to bol len otras mozgu a zlomené zápästie, ale vyzeralo to strašne. To radšej nech niekto huláka.
@pribinak zlatý futbal? Čítala si dnes o zástave srdca po údere loptou u malého chlapca? Potrhané väzy u malých deti v kolenách ktoré žiaľ už nové nenarastú, problémy s achilovkou, kopance do nôh (čo nesie vážne riziká), úmrtiach na trávnikoch s dôvodu srdcového zlyhania či trombózy (je ich kvantum)? Ty vôbec tušíš o akom športe píšeme?
Ja.
Je to agresívny šport. Tréneri ešte sa snažia v deťoch vyvolať agresiu. Mala som chlapca čo hral futbal a celý tím bol na drogách...
Za mňa absolútne nie.
@pribinak my sme veľa precestovali vďaka tomu, ale ja na to nemám nervy. Môj muž behá po trati a ja sa vždy niekde zašijem a trpím... keď sú okruhy, tak stojím niekde a pozerám, ale nervózna som strašne. Vždy ma ukludni, keď prejde okolo. Je mi jedno, ako to dopadne, len nech príde celý do cieľa
@blonde_bella drogy aj neskôr po ukončení aktívneho hrania futbalu často. Áno, agresia ma tam tiež veľmi vyrušuje. Často si otcovia a tréneri plnia vízie za každú cenu cez deti. A ešte neskôr ak nedaj boh zostanú pri futbale profesionálne, kadejaké tiposy a pod. ich podplacacajú a potom sa im vyhrážajú. Šport už dávno nie je čo býval.
A toto v hokeji nie je? V tenise tiež nie? Pri lezení sa toto nestane?
Ty kde žiješ? Zranenia sprevádzajú každý šport .
S tebou je bieda debatovať, už mi Ani nepis
Mať takúto matku....chudák chlapec.

Autorka u teba je vidieť,že si fakt odborník.🙄