Viete o nejakej (športovej) gymnastike v Petržalke?
Ahojte,
mám dve pohyblivé detváky (3,5 a 5r) a chcela by som, aby dostali dobrý pohybový základ. Niežeby ho nemali, ale mala som na mysli o.i. základné gymnastické úkony, držanie tela, obratnosť, ... Všetko by to malo byť formou hry, taká prípravka. Myslela som, že také veci robí TJ Sokol, ale ten má iba cvičenie matiek s deťmi. Iné oddiely ponúkajú iba modernú gymnastiku so základmi baletu, čo môjmu chalanovi (3,5r) asi nie veľmi sadne. 🙂 A kočke tiež asi nie.
Viete o niečom?
Ďakujem za rady.
Dada
Ja viem, ze to nie je idealny sport ako vrcholovy. Ale chcela som len tento, max. buduci rok, ked to aj ti treneri snad beru ako hru. Akonahle by sa z toho vyvinula drina, zobrala by som deti odtial. Jedine ciele, ktore sledujem, je obratnost, drzanie tela a pohyb ako taky pocas zimy.
http://www.bratislava.sk/vismo/o_utvar.asp?id_o... skus tuto straku dúfam ze tam niečo nájdeš
Ďakujem. 🙂

ja neviem o ničom ale ak ti mozem poradiť tak by som na športovu gymnastiku svoje dite nedala mam plno kamošký staršie aj mladšie a stále si stazuju na hroznu skoliózu a deformitu chrbtice tak neviem rob jak myslis