icon

Vodná korytnačka pre 3,5 ročnú dcéru

adka12
20. nov 2012

Baby poraďte prosím, rozmýšľame, že by sme dcére kúpili domov nejaké zvieratko - rozmýšľame nad vodnou korytnačkou. Máte s chovom nejaké skúsenosti, rady, tipy a podobne. Budem rada za každý názor a radu 😉

Strana
z2
alenatomova
30. jún 2016

@kajoma Ahoj, ďakujem za tip. O kvapkách a účinkoch jódu som už počula, ale si prvá, ktorá má skúsenosť s užívaním kvapiek. Takže účinok sa dostaví rádovo po mesiacoch užívania? Ako to myslíš s tým poradcom, účinkujú kvapky alebo pomáha poradca (psychológ alebo šaman alebo kto to je)? Tomu nerozumiem - buď mám ekzém z dôvodov psychických (stresová nátura) a môže mi pomôcť nejaké odčarovanie (=aby som bola bytostne viac v pohode) - alebo mi chýba more a môže mi pomôcť extrakt z neho, napr. jódové kvapky.

lubiss
30. jún 2016

ano mam ... nie je z toho ziadny osoh iba co to smrdi...sestra ju dostala od priatela ako "prekvapenie" najprv bola malicka ale potom z nej bola riadna turtle..darovali sme ju nakoniec..nic sa nevyrovna zvieratu s ktorym sa da aj pomaznat alebo zahrat

kajoma
30. jún 2016

@alenatomova Nemyslela som ziadneho samana ci take daco ale ten joalis (to nie je jod ale vytazky z rastlin a pod.), no.ten jpalis si mozes kupit aj sama cez net. Da sa objednat podla zdr.problemov, je vela druhov kvapiek. Ale najlepsie vie poradit niekto, diler nazvem to tak, kt.ti vie odporucit konkr.produkt kedze ekzem moze byt povrchova reakcia na jekaky celkom iny problem, kt.na prvy pohlad nevidno. Ja som mala ekzem astmu alergie poruchu.imunity a kvapky boli uplne na nieco ine....aj som sa tomu divila, ale zkusila som a zabralo. No urcite pri alternativnej medicine nemozno ocakavat zazraky na pockanie....treba vydrzat aj niekolko tyzdnov ci dva tri mes..Spociatku dokonca moze byt stav docasne horsi ale to sa zmeni. Ja osobne odporucam z vlast.skusenosti ale rozhodnutie je pravdaze na tebe. Drzim palce. M

robi678
7. máj 2020

@karolinka789 ❤️❤️😍

Strana
z2