Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
@malamargaretka avalsorim@azet.sk ďakujem ti veľmi pekne 🙂
@barbora21 K mojim aktivitám - chytanie červíky versus vrchnáky- skús dať do albumu obe a nech hlasujú všetci, čo vyhrá to urobím. Podarí sa ti vybrať fotky z linkov čo som dala? Zatiaľ som totiž neprišla na to akompridávať fotky ☹ , nie som na pc ale na tablete a neviem ako na to.
Baby toto je prva aktivita od @sharonik - kto by ju chcel dajte pod obrazok LAJK 🙂 teda Paci sa mi to 🙂
Takto nejako by to vyzeralo, len by boli rôznofarebné štuple a aj zalaminátované predlohy s farbami, resp. v druhej alternative by boli na stuplikoch nalepene obrazky a tie iste na predlohách.
@barbora21 ja tu aktivitku robit budem urcite- len ak mi maminka neodsuhlasi pouzit jej material- tak vyrobim sama novy. Preto ak mas nejaku tabulku mimo PC- kludne si to ku mne napis. Snad mi uz dnes odpovie, ak nie- tak ja uz vecer nieco spravim na PC a poslem ti to🙂 vdaka za pochopenie.
@malamargaretka jasne chapem, skusim pripadne najst nejaky ilustracny obrazok 🙂
@weronnka18 Škoda, že vrchnáky sú len na dekoráciu a nie na nácvik šrobovania
@weronnka18 inak, ak niekto este nema aktivitku nevie co, tie gombiky su fajn...🙂
@tatrankalucka mne sa najviac pozdavaju tie emocie, ale asi by som robila len tvare, nie az cele telo.... 😉 alebo potom aj casti tela su fajn...🙂
Baby ja rozmyslam, co z tych kolikov spravit ked sa aj vam pacia. mohla by byt este plocha, kde by boli napevno a na ne by sa farebnou snurkou robili tvary, obrazky... alebo tie koliky trebars nejak namalujem farebne a nejak ich triedit...nemam to ale este domyslene..
@tatrankalucka velmi dobry link
Baby toto by som spravila. Nazory?? nam to budem urcite robit 🙂

@malamargaretka ano, ze ci platia tie zvieratka s tym priradenim podla tela - ci to mozem dat do albumu.