icon

Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti

marienkamyd
13. sep 2013

Ahojte,

nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.

avalsorim
26. nov 2013

@dadulajda @josenka @sunsun @chrumka84 @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @silvia259 @gega @malamargaretka @tisba @barbora21
takže baby hlásim, že balíky sú pobalené a čakajú na manžela keď príde z práce, aby sme ich odniesli na poštu 🙂
@ask a @evkalv už majú balíky doma, keďže sme mali cestu okolo nich tak sme im ich odniesli osobne 🙂
ale ostala mi jedna aktivita a nezistila som komu patrí, keďže som to dokončila v noci o 2 :( takže sa vopred ospravedlnujem a keď niekomu bude chýbať, napíšte mi ja vám ju pošlem na vlastné náklady.
všetky baby okrem @sharonik máte mať v balíku 20 rôznych aktivít, keďže ona si vlastnú aktivitu neposlala. takže si to prosím skontrolujte a čakám na vaše reakcie 🙂
ale ešte raz píšem, balíky sú ešte doma. keď ich pošlem určite vám napíšem 🙂

barbora21
26. nov 2013

@avalsorim super, tesim sa a DAKUJEME ze si sa toho ujala 🙂

sharonik
26. nov 2013

@avalsorim Už sa tešíme na všetky aktivity🙂

sunsun
26. nov 2013

@avalsorim jej.. super....🙂

weronnka18
26. nov 2013

@avalsorim oooo ďakujeme a tešíme sa na balííík 🙂

avalsorim
26. nov 2013

@macinka13 cestoviny sú krásne. to sa nemusíš báť 🙂 a šnúrky máme nejaké doma. to sa netráp

atomica87
26. nov 2013

@malamargaretka no ja som nemala velke ocakavania....skor naopak. Cely cas som uvazovala ci bude moja aktivita dostatocne dobrá oproti ostatnym 😉

evkalv
26. nov 2013

Takze maminky my uz balicek s aktivitkami mame doma a musim povedat, ze som nadmieru spokojna...aktivitky su roznorode a ja sa tesim kazdej jednej,myslim si ze kazda mamicka do toho dala vsetku svoju snahu a dakujem aspon takto kazdej jednej z vas.Bola to moja prva vymena preto som ocakavania nemala ziadne a zase musim povedat ze tie aktivitky ktore sa vam budu zdat uplne jednoduche su u nas momentalne TOP...takze fakt plati ze v jednoduchosti je krasa...myslim ze niektore aktivitky si dotvorim a prisposobim ale to bude uz len minimum a niektore odlozim na neskor...takze este raz dakujem a dufam ze sa este stretneme pri dalsej vymene 😉

avalsorim
26. nov 2013

@dadulajda @josenka @sunsun @chrumka84 @janceh @atomica87 @ellaeliska @macinka13 @weronnka18 @mixalka27 @tatrankalucka @sharonik @silvia259 @gega @malamargaretka @tisba @barbora21
takže baby balíky ODOSLANÉ 🙂 vraj ešte dnes pôjdu. poslala som ich 1. triedou tak by ste ich už vo štvrtok mali mať.
Musím pochváliť môjho manžela, že mi pomohol s výrobou aktivity a že mi pomohol aj s triedením balíkov (aj keď nepriamo, staral sa o dcéru) a následným odoslaním (aktívym nosením 18 balíkov) 🙂
prikladám aj foto pobalených balíkov 🙂

ellaeliska
26. nov 2013

Super,este by ma zaujimala spokojnost mamiciek s aktivitami,Ak vam dorazia, dajte vediet.

malamargaretka
26. nov 2013

@avalsorim velmi sa tesime a dakujeme 🙂🙂

ask
26. nov 2013

@avalsorim Naozaj si velmi cenim ze si bola ochotna sa na to dat s jednym drobcom a s druhym v brusku. Dakujeme aj manzelovi ze pomahal 🙂

atomica87
26. nov 2013

@avalsorim klobuk dole....

avalsorim
26. nov 2013

Ozaj baby všetky očakávame vaše reakcie takže keď prídu balíky tak dajte vedieť a napíšte aj ako ste spokojné resp. nespokojné s aktivitami.
Ja som veľmi rada, že som sa mohla zúčastniť tejto výmeny. A veľmi rada som balíky potriedila a poslala vám ich naspäť 🙂 Som mala také malé vianoce a teraz ich budete mať vy keď vám príde balík 🙂
A tej ktorej chýba aktivita tak nech sa mi ozve. Ďakujem veľmi pekne.

mixalka27
26. nov 2013

@avalsorim maminka velmi dakujeme za ochotu a tesime sa na balik, kedze maly je chory a sme doma urcite vsetky aktivitky vyskusame 🙂

gega
27. nov 2013

My uz mame balicek doma rozbaleny a myslim ze vsetky aktivity su krasne a maju svoj zmysel kazda sme mali inu narocnost ale vsetky su super. Dakujeme velmi pekne vsetkym maminkam ste sikovne co vsetko sme stihli popri detickach a domacnosti. 🙂

mixalka27
27. nov 2013

Balicek je doma, Jakub mi spi, takze zatial hodnotim len ja a musim povedat, ze som velmi spokojna 🙂 vsetky aktivitky su pekne, nemozem napisat , ze by ma nieco sklamalo, skor som milo prekvapena ako sme to vsetky zvladli, urcite sa rada zapojim do dalsej vymeny .a este sa ospravedlnujem za dodanie po termine a nie az tak dokonalo namalovaneho jezka, kedze som stetec drzala v ruke po 20 rokoch 🙂 s pozdravom miska

weronnka18
27. nov 2013

@avalsorim wow, si super, že si to všetko zvládla a ešte máš aj bruško 🙂 tak teraz pekne oddychovať 🙂 veľa zdravíčka prajem 🙂 a chválim aj manžela, môj tiež pomáhal a pomáha stále 🙂 ešte raz ďakujeme 🙂 teším sa na balík

dadulajda
27. nov 2013

@avalsorim ahoj, neska som ocakavala balicek-ciapku pre maleho.A zvoni mi suseda,ze ma kurier hlada.Tak rozmyslam ze ako dobre je na tom SL posta,ked ciapku nosi auto..a to ma kurier cakal s tvojim balickom?? 😨 😵 😵 😵 Hned som ho aj rozbalila, rychlo prebehla a potom som nan pustila svoju ratolest. Takze ako prve vybral a otvoril sacok s emociami od @tatrankalucka chcel si najskor skontrolovat hrdlo palickami..potom som mu ukazala chlapceka,tak sme asi 10min.hovorili,co chlapcek robi,koho vola, co stratil ked je smutny...strasne sa mu to pacilo,asi odomna ocakaval aj nejake divadielko..takze toto urcite este velakrat vytiahneme 😉
Potom ako druhe si vybral semafor od @tisba a to pre vrecuska. Lahol si na ne a dal mi dobru noc...potom som mu ukazala,nech ich hadze na plochu. Ale on chcel hrat twistera... nohami stal na zelenej a zltej a ja jednou nohou na cervenej 🙄 a ze mama skac. Tak sme sa zabavali,hadzali po celej izbe,lebo sa uz blaznil,myslim ze aj toto ho bude dlho bavit.ani som si nestihla este prestudovat navod na hry,lebo maly sa uz hrabal v skatuli...
potom vytiahol cestovinky od @macinka13 a chcel ich papat. Su krasne! nenasla som nic lepsie ako strikovacie ihlice,takze uz sme robili stlpiky. Ak zradis ako si ich robila budem rada,lebo maly uz par tych malych koliesok polamal.. 😔
Viac sme este nestihli,ale urcite dam vediet aj ostatnym,ako sa hracky pacia 😉 mna osobne velmi dostal ten macko od @josenka, fakt premakane,dobre vymyslene,ta zadna plocha sa mi paci...to ked maly zbada hotovo! 😀 A este sa velmi tesim na tienove od @avalsorim lebo take nic este maly nevidel...
Celkovo mam z vymeny dobry pocit a som spokojna so vsetkymi aktivitami, neviem ktora to mala byt ta nevydarena...kazda je ina, aj pri tom mnozstve, takze myslim ze to co sme malemu planovali na Vianoce mu spravi aspon s polovice taku radost ako tieto hracky. A urcite skusim dalsiu vymenu a nebudem sa vobec bat aj v tejto zostave.
🙂 🙂 🙂

macinka13
27. nov 2013

@dadulajda cestoviny sú prevarene v octe s potravinárskym farbivom a ususene cca 4dni a 2x za deň pretacane,aby nesplesniveli. Ale pozor,octovy smrad v kuchyni sme mali este asi týždeň po dokonceni.

janceh
27. nov 2013

ahojky, mohla bych jen prosim poprosit o cislo baliku? Mame hrozny problem s postou :( moc dekuji, Jana

janceh
27. nov 2013

@avalsorim ahojky, mohla bych jen prosim poprosit o cislo baliku? Mame hrozny problem s postou :( moc dekuji, Jana

avalsorim
28. nov 2013

@janceh ct000053241sk malo by byť na colnici.

atomica87
28. nov 2013

Balicek nam dosiel. Aktivitky su bajecne....obavy boli zbytocne. Vsetky do jednej su skvele. Popravde najviac som sa bala tych cestovin od @macinka13 , lebo som videla ich rozne prevedenia, ale som velmi milo prekvapena. Fakt su uzasne...a zaradila by som ich medzi top. Ani by som nevedela zhodnotit ktora aktivitka sa mi najviac paci....take su super.

tisba
28. nov 2013

Aj my uz mame balicek doma 🙂 Aktivitky som zatial popozerala len ja a musim povedat ze som nadsena. Uz sa tesim ako bude reagovat malá. @avalsorim dakujem za ochotu pri posielani balika 🙂 Aj ostatnym maminkam patri velka vdaka 😉 Ak sa bude pokracovat v dalsej vymene, velmi rada sa zucastnim

macinka13
28. nov 2013

Práve som otvorila balík a som nadšená, ďakujem baby za všetky aktivity, sú úžasne 🙂

sharonik
28. nov 2013

Keďže sú obaja malí chorí, dnes sme celý deň vyzerali poštára. Keď ho chalani zbadali cez okno skoro sa zbláznili od radosti, skoro ani nedojedli obed. Ten starší len stále opakoval, mami ja sa už neviem dočkať kedy to otvoríme, keby ste počuli ten tón hlasu, tuším ešte nikdy sa tak na niečo netešil🙂 Priebežne sme totiž na nete sledovali čo maminy iných detí pre nás vyrábajú. A odkedy sme poslali tú našu aktivitu, tak sme denne riešili, kedy už prídu tie ostatné.
Chcem vám všetkým poďakovať, aktivitky sú úžasné. Zatiaľ sme si ich len zbežne prezreli a chalani si potom mohli vybrať každý dve, ktoré sme vyskúšali- u mladšieho to vyhral ježko od @mixalka27 a vrchnáky od @dadulajda. Starší nakoniec vyskúšal vrchnáky, slimáka od @evkalv, geotvary od @ask a farby od @ellaeliska - začal chodiť v škôlke na angličtinu, tak to ho veľmi zaujalo. Ostatné budeme testovať nasledujúce dni, ale vidím, že budeme mať čo robiť celú zimu🙂 Mne sa veľmi pozdáva aj vlak od @silvia259, geotvary od @barbora21, ale vlastne by som tu musela vymenovať postupne všetky. Ani z jednej nie som sklamaná. Rada sa s vami stretnem aj v inej výmene🙂
PS. Práve dnes má môj malý dva roky, tak dostal od vás nádherné darčeky 🙂 Ešte raz ďakujeme

@avalsorim veľká vďaka za porozdeľovanie a rozposlanie všetkých balíkov, náš balík bol kompletný🙂
@gega Ďakujem za peniaze -už som na to aj zabudla a som sa čudovala, čo mi to tam cinkoce🙂

barbora21
28. nov 2013

Ahojte, tak balicek dorazil aj k nam 🙂 Vsetky aktivity sa mi velmi pacia aj ked s mnohymi budeme musiet chvilku pockat ale to nevadi, do toho som s tym isla, ze zatial vsetko naskreckujem 🙂 a potom sup sa vsetky vyskusat. Jakubko dostal zatial do ruk plastove tvary od @atomica87 a do dierok sa snazi pichnut jazyk 🙂 a este slimacika od @evkalv i ked pravdaze este nevie co s nim robit a ostatne aktivity budeme vytahovat postupne - vzdy jedna na dva-tri dni 🙂 takze pri pocte 20 mame celkom o program postarane.
Ak vam to nevadi, aktivity si nafotim a pridam ich do albumu kde vsetko mame 🙂 aby bolo vidiet cim sme sa inspirovali a ako to vyzera naozaj 🙂 Este raz dakujem vsetkym mamickam za cas co tomu venovali 🙂

malamargaretka
28. nov 2013

...my uz mae balik tiez doma...ale nemozem ho otvorit, lebo som slubila malemu ze ho otvorime, ked sa zobudiii...a tak okolo neho chodim ako lev v klietke a nedockavo cakam kym sa maly zobudiii...to je napätie🙂 😕

atomica87
28. nov 2013

@barbora21 my sme vyskusali sass od @sunsun a maly po nazornej ukazke zvladol nakrmit najskor sasa a potom seba tymi koralkami....