icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

nufanek
2. dec 2013
nufanek
2. dec 2013

Pripadne este jeden navrh hodiny v kombinacii s kockami, cisla by sa dali cez suchy zips "odliepat"

gega
2. dec 2013

Prve zalaminovane pocitanie s kolikmi kde je napisane cislo. Druhe vesanie pradiielka.

miiluska
2. dec 2013

Ahojte mamky rada by som sa aj ja zapojila do nejakej aktivity :D

behulka
2. dec 2013

Dalo by sa to tu nejak sprehľadniť ? Jeden album s návrhmi čo si kto vybral, medzi čím váha ? Nejak sa tu neorientujem 😒 Alebo ako ste to robievali predtým?

Ok, budú kocky, tri kusy, tematicky zvieratká - dopravné prostriedky a veci...

@sharonik variácií je veľmi veľa, naviac sa dajú vymyslieť pravidlá šité na mieru práve vám. My hrávame s chalanmi dve - po hodení kociek treba vymyslieť vetu, kde budú použité všetky slová z obrázkov. Alebo tvoríme príbeh - kto je na rade, hodí kockou a doplní vetu. Teraz ich mám na stole a zabávajú sa s tým, keď čakajú na papanicu. Originál pravidlá sa dajú stiahnuť tu:
http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/pri...
veľa možností nájdeš aj na ich webe. V škole to detváky využívajú pri písaní slohu, alebo na AJ.

behulka
2. dec 2013

Nechcel by niekto urobiť aj "zapínacieho" hada, alebo niečo podobné ? Viazanie šnúrok, gombíky, spona, pracka, cvoky, ...

branki
2. dec 2013

no pokusim sa vecer urobit album a trosku to sprehladnit, lebo sa v tom stracam uz aj ja, dam jeden album, s anvrhmi ktore chcela robit konkretne kazda baba, a druhy album hodim so spolocnymi navrhmi, co ste tu popridavali, a mozme sa dohodnut uz kto co bude robit 🙂

nufanek
2. dec 2013

@behulka
@branki vyborny napad 🙂

sharonik
2. dec 2013

@josenka Ja som za tangram

natabun
2. dec 2013

@branki vdaka za prijatie 🙂

sharonik
2. dec 2013

@janka9898 to prvé sa mi veľmi páči a čo by si ešte dala okrem chleba?

sharonik
2. dec 2013

@gega vešanie prádla je pekné, ale zdá sa mi skôr pre mladšiu vekovú skupinu.

sharonik
2. dec 2013

@behulka Díky za vysvetlenie, ešte som sa s nimi nestretla 🙂

janka9898
2. dec 2013

@sharonik hm musim vecer povymyslat idem este varit
ale tak napr oblozena zemla- prisady zemla maslo sunka syr zelenina aatd
alebo zeleninova polievka tiez by sa dala a neviem este nejaka sladka miska so slahackou ze zas ovocie by tam bolo a take nieco musim este povymyslat

nufanek
2. dec 2013

@branki mna mozes dat aj pod ten kalendar, v tom albume, moje navrhy su kalendar, kostra s vnutornostami z filcu alebo tie hodiny s kockami, moze sa dat hlasovat 🙂

iivkaa1
2. dec 2013

@miskanasa , @branki, @josenka,@ellaeliska , @sharonik,@gega, @natabun,@nufanek maminy vyberte ktore z mojich moznosti sa Vam najviac pacia,aby som mohla zacat pripravovat 🙂
tu su:zvieratka stopy + co jedia, mapa sveta - kde ziju zvieratka, karticky na pocty s motivom zvierat

sharonik
2. dec 2013

@branki tak ja som hlasovala formou páči sa ori obrázkoch v albume

branki
2. dec 2013

baby dajme to tak ako urobila sharonik {dobry napad inac ) dajte like aktivite, ktora sa vam najviac paci. Ale pozor iba jednej aktivite pri kazdej uzivatelke.

moninka1
2. dec 2013

ahojte zienky, prosiiiiim, mozem sa tiez pridat k vymene? ked ulozim deturence, tak vas aj precitam a pridam nejaky navrh ... len mi prosim rezervujte jedno miesto 😉

branki
2. dec 2013

@moninka1 rezervacia prijata idem nas popocitat 😉

josenka
2. dec 2013

@sharonik U mňa si hlasovala za dve aktivity - ale chceš ten tangram, či? 🙂

behulka
2. dec 2013

@branki ešte toto prosím pridaj: http://www.etsy.com/listing/117507557/nuts-and-...
Neviem, ako náklady, veľmi nahrubo som odhadla 30-40 centov na osobu.

josenka
2. dec 2013

@branki Prosím ťa, mohla by si do toho inšpiratívneho albumu pridať toto? To je veľmi zaujímavá aktivita, ak je tu mamička, ktorá má laminovačku, pevné nervy a chuť vyrobiť to, tak pridávam aj link na stránku, kde sa dajú stiahnuť kľúče v PDF. http://deceptivelyeducational.blogspot.cz/2011/...

branki
2. dec 2013

@silvia259 ahoj, len sa chcem opytat, ci sa teda zapojis do nasej vymeny alebo nie, kvolid oplneniu poctov. Vdaka za odpoved.

@ellaeliska @iivkaa1 baby poprosim o pridanie fotike z navrhovanymi aktivitami nech to viem hodit do nasho albumu, aby mohli ostatne baby zahlasovat za vase aktivity. Vdaka

@natabun ahoj skus este pohladat nejake ine aktivity, kde sa nebude pracovat s pismenami, to baby velmi nenadchlo, alebo pozri do druheho albumu, kde su inspiracie, ci si tam nieco nenajdes. Vdaka 🙂

branki
2. dec 2013

he baby pri tej nasej iniciative a inspiraciach budeme musiet mat kazda po dve aktivity 😀

josenka
2. dec 2013

@branki No, veď ak budeme úspešné, tak druhé kolo. 😉 😎

miskanasa
autor
2. dec 2013

@branki mne možes pripísat aj toho pripínacieho hada

branki
2. dec 2013

@miskanasa ten je super, idem pridat, to by urcite decka bavilo

miskanasa
autor
2. dec 2013

už v tom mám aj ja chaos....takže asi naozaj nech kazda lajkne jedno foto u jednej kočky a treba aj zoznam kto kazdy tu je🙂

miskanasa
autor
2. dec 2013

a ziadne stresy, ženy🙂 po prvej výmene bude aj driuhá, takže každý nápad sa môže zrealizovat 😎