icon

Vrecúškove aktivity pre deti od 3 - 5 rokov

miskanasa
29. nov 2013

ahojte, maminky, kto by sa chcel pridať do skupinky, nech sa páči🙂 rada by som zozbierala 10-15 mamičiek, aby sme sa navzájom podelili so svojimi nápadmi..teším sa🙂

branki
3. dec 2013

@ivaha he som omylom sebe odpovedala 😀 😅
uzavierka by bolo koncom januara, aspon tak sme sa zatim vacsina vyjadrila.

slniecko379
3. dec 2013

branki, vdaka za prijatie 🙂 idem to pozerat a dnes cez obed vam dam vediet, ze do coho by som sa dala. dakujem ahojte

tomaskovamaminka
3. dec 2013

Ahojte, aspon vas pozdravim, nech vas nesledujem tajne🙂 Super, zase nova skupinka sikovnych mamiciek 🙂 Aj ked vas je trosku menej, nas bolo naposledy 24mamiciek, ale zase o to viac aktivitiek :D Tak nech sa vam dari a nech maju deti radost🙂

ivaha
3. dec 2013

@branki ak mate plno, tak nevadi 🙂 , asi aj tak v januari zalozim este jednu skupinu,lebo teraz velmi nestiham

ivaha
3. dec 2013

@sharonik vdaka, aj by som sa, ale uz asi mate plno a pravdupovediac nestiham, mozno teda az potom v januari, alebo medzi sviatkami.Ak zalozim potom este jednu skupinu, dam ti vediet?

branki
3. dec 2013

@ivaha no ved uvidime, mozno ta mamicka odmietne a este bude s nami, potesili by sme sa 😉 a kludne mi mozes dat vediet, ked budes zakladat podobnu skupinu,mozno sa pridam 😀 uvidim ako budem stihat

miskanasa
autor
3. dec 2013

@ivaha možes dat vediet aj mne ak bude nová skupina🙂

branki
3. dec 2013

baby este aj toto je dobre, to by som mohla spravit sa mi zda ze mame niekde plnu krabicu klucov niekde 🙂
Lebo ked budeme mat aj stolovanie, plus z coho sa vyraba a este ten moj hamburger, tak sami zda ze to je dost aktivit o jedle 🙂

miskanasa
autor
3. dec 2013

@branki super hod to do svojho výberu🙂

sharonik
3. dec 2013

@ivaha Dobre rada sa pridám 🙂

ivaha
3. dec 2013

@branki ok

slniecko379
3. dec 2013

@branki. Pozerala som album - mozem spravit:
- priradovanie stipcov ku spravnemu odtienu farby,
- alebo puzzle papagajov,
- alebo karticky, ktoro treba usporiadat na zaklade spravneho casoveho sledu (vid foto) na zaklade hry poviem ti mami (napr. najprv sa chlapec bicykloval, potom spadol...)
- alebo ma napadlo spravit hudobne CD - niekolko sekundove ukazky hudby, ku ktoremu by boli karticky s hudobnym zanrom (ludovka, vazna hudba...)
- alebo (vid 2. foto) "krokodila" - aktivita so znamienkami "vacsie, mensie, rovna sa"
Daj vediet, resp. dajte vediet, ktoru aktivitu by ste ocenili. DAKUJEM

praznakova
3. dec 2013

dobrý deň prajem všetkým, je možné sa ešte pridať? Ak áno, ako to funguje? Treba pridať aj nejaká aktivitu, alebo niekto rozdeľuje nazbierané aktivity a my ich len vyrobíme? Ďakujem 🙂

miskanasa
autor
3. dec 2013

@slniecko379 mne sa páčia kartičky podla casoveho sledu a cd 😎

slniecko379
3. dec 2013

upresnujem ku kartickam podla casoveho sledu - nebolo by to na zaklade hry poviem ti mami (neviem ci to nie je proti autorskym pravam), nasla by som nejake ine 🙂

josenka
3. dec 2013

@branki Je tu celkom záujem - nerozšírime sa ešte kúsok? 😉

branki
3. dec 2013

@josenka no prave som nad tym rozmyslala, dame to na 20? 🙂

josenka
3. dec 2013

@branki Ja som za. 🙂

sharonik
3. dec 2013

@branki 20je podľa mňa ideálne.

miskanasa
autor
3. dec 2013

aj ja som za 20🙂

miskanasa
autor
3. dec 2013

@slniecko379 myslím že sa to dá aj vyskladať z nových obrázkov, ktorá sama najdes🙂

slniecko379
3. dec 2013

@miskanasa - ano, radsej by som to vyskladala sama 🙂
@vsetci - dajte vediet, o aku aktivitu z mojho navrhu mate zaujem
aj ja som za zvysenie poctu na 20 🙂

josenka
3. dec 2013

@branki Kľúče sú úplne naj 😵 , už som aj v albume zmenila svoje hlasovanie.

labudka
3. dec 2013

Ahojte ak máte miestočko aj ja sa rada pridám ;)

josenka
3. dec 2013

@slniecko379 Zahlasujeme ti v albume, keď to tam @branki nahodí. A keď nás chceš označiť, musíš jednotlivé nicky, @vsetci nefunguje 😉 . A pekné nápady. 🙂

praznakova
3. dec 2013

ahojte ešte raz ... tak neviem ako to úplne funguje, mám čakať na prijatie? Alebo nejakú správu, či sa dá, alebo nedá pridať? A prosím, ak by ste ma prijali, dáte mi vedieť ako vás nájdem ... či to bude uzatvorená skupina ... alebo voľná ... alebo ako to presne funguje 🙂

miskanasa
autor
3. dec 2013

@praznakova no rozšírili sme skupinu takže myslím že si v nej🙂este nech s avyjadri @branki .....

miskanasa
autor
3. dec 2013

este stale nam tu chýbaju fotky od niektorých užívateliek......🙂kolko je nas teraz?

branki
3. dec 2013

@praznakova @labudka ano prave sme rozsirili nase rady, takze vas radi privitame. System mame zatial taky, ze navrhnete aktivity, ktore by ste boli schopne vyrobit, ja ich nahodim do nasho spolocneho albumu https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre... a tu potom kazda baba lajkne jednu aktvititu , ktora sa jej paci kazdej babe.
Popripade ked sa vam este nieco paci, laebo neviete najst este nejaku aktivitu tak mame druhy album, kde hadzeme inspiracie co sa nam pacia, alebo pre baby co este nevedia co vyrobit 😉 a tu je album https://www.modrykonik.sk/blog/branki/album/vre...