icon

Výmena figúrky Harry Potter

dagmars
31. aug 2020
Výmena figúrky Harry Potter
spoony
25. sep 2020

Dievčence mojim deťom chýbajú: Ron, neviditeľný Ron, Fred, Nevill, Ginny a Luna. Na výmenu majú: Harry Pottera, Dumbledora, Minervu McGonagalovú, v tme svietiaceho Voldemorta, neviditeľnú Hermionu a Severusa.

spoony
25. sep 2020

@dagmars dobrý večer ešte máte postavičky na výmenu? Mala by som záujem o Rona, neviditeľného Rona, Nevilla, Ginny a Lunu. Ak vám nejaké chýbajú napíšte ktoré, možno budeme mať navyše. Ak už máte dozbierané a máte ich navyše aj odkúpim.

spoony
25. sep 2020

@kikavadi a čo vám chýba?

kikavadi
25. sep 2020

@spoony Harry Potter a svietiaci Voldemort

engie35
25. sep 2020

Dievcata, potrebujeme: Hermiona Grangerova, Deverus Snape, Bellayrix Lestrangeova, svietiaci Lord Voldemort, Luna Lovegoodova kupim alebo vymenim. Navyse mam tieto

engie35
25. sep 2020

@jajamalka dobry vecer, mala by som zaujem o svietiaceho Voldemorta, Lunu Lovegoodovu a Severusa Snapa, dakujem

evaachesa
25. sep 2020

Ahojte, potrebujem este tieto figúrky. Viete ponúknuť? Najlepšie z KE. Ďakujem 🙂

mjanka
26. sep 2020

@spoony Dobrý deň, máme už len neviditeľného Rona, potrebujeme Dumbledora a Minervu.

1malicka1
Autor odpoveď zmazal
spoony
26. sep 2020

@mjanka vieme vymeniť neviditeľného Rona za Minervu?

jajamalka
26. sep 2020

@engie35 máme všetkých troch, píšem vám správu

lily0102
26. sep 2020

Dobrý den ešte potrebujeme Lunu, Ginny a Remusa. Kúpim, ma niekto?

lillypot
26. sep 2020

Pekný deň, predám (0,50€/ks) alebo vymením figúrky: 3x Voldemort, Sirius Black, Dumbledore, Snape, Hedviga, Bellatrix, Cedric, Luna. Mne chýba priesvitný Harry, priesvitný Ron, Ginny, Draco, Hagrid a svietiaci Voldemort.

misi1315
26. sep 2020

@dagmars dobry vecer, mozem sa spytat, ci mate este lupina, rona, svietiacu bellatrix? Pripadne ak vam chybaju este, tak ktore? Dakujem

tatya
27. sep 2020

@lillypot ja mam pre Vas priesvitny Ron a Hagrid a vymeim za Bellatrix a Luna 🙂

tinka77
27. sep 2020

Ahojte. Ma niekto volneho Siriusa Blacka? Mame nejake postavicky na vymenu, pripadne ho aj kupime. Dakujem.

tinka77
27. sep 2020

@lillypot Dobry den. Je volny Sirius Black? Ak ano, mam zaujem. Dakujem

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
27. sep 2020

Ahojte, zháňam este tieto figúrky. Nájdu sa u niekoho? Vďaka 🙂

danka_k
27. sep 2020

@evaachesa my máme tri z toho, neviditeľnú hermionu, Voldemorta a toho hore georga asi. Mas aj niečo na výmenu, chyba nam 11.

danka_k
27. sep 2020

@evaachesa a sme z Košíc, takže si ich môžme vymeniť osobne.

simone22
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
27. sep 2020

@danka_k ahoj, a dá sa aj odkúpiť? Lebo nemám nič na výmenu teraz 🙄

1malicka1
Autor odpoveď zmazal
beja6
27. sep 2020

chyba nam v tme svietiaci lord voldemort a severus snape
mame naviac tieto

tanya32
27. sep 2020

@simone22 Dobrý deň. Mala by som záujem kúpiť po jednom kuse z každého druhu, ktorý ponúkate. Sú ešte voľné? Ďakujem.

tanya32
27. sep 2020

@lillypot Dobrý deň. Kúpila by som Voldemorta. Je ešte voľný? Vďaka.

aliaxa
27. sep 2020

Dobry den mate na predaj alebo darovanie tieto figurky harry poter george weasley ginny weasleyova a svietiaci lord

danka_k
27. sep 2020

@evaachesa prepáč,ale radšej by som vymenila,ked nam.tolko chýba.

tecko28
27. sep 2020

Ahojte, zháňam:
Neviditeľná Hermiona, neviditeľný Ron, Hedviga, Hagrid, svietiaca Bellatrix,svietiaci Voldemort

Ponúkam: 2x Ron, 2x George, 2x Fred, 2x Neville, 2x Cedric, Remus Lupin, Voldemort, Bellatrix, Luna, neviditeľný Harry

Predám 0,40€/ks, prípadne vymením