Výmena megažrútov z Terna
Vymenime nalepky z Terna - Megazrutov 🙂

@katiqa Ahoj, my by sme potrebovali mafin, praclik a hrozno. Posielas postou , co za to poslem? Dakujem
Aj nam chyba len muffin.. co si prosis zan?
@evulienkaslx uz cestuju ku vam pernik a rozooook ;)
ano chýbajú aj tie prekliate rožky
@sonek dobrý deň mám fľašu aj syr, nemám mufin rožok parok a vajce, som z BA Ružinov
@katiqa dobrý deň, jej nám chýba mufin, parky a volské oko, ak je to ešte aktuálne, som z BA, prídem po to hocikam vrámci BA, ďakujem za odpoveď vopred
@barborka1980 este mam parok a vajicko.. pracujem na Kosickej.. 🙂 napiste mi IP
@barborka1980 aj my sme z Ruzinova, napiste mi spravu a kuknem, co mame este...
@barborka1980 mame vsetky tri parky, muffin aj vajce, tak dajte vediet, od koho vam je lepsie 🙂 my byvame na Ostredkoch...
@oxana1212 dobrý deň mám syr aj praclik a potrebujem rožok a mufin, vieme sa dohodnúť?
dievčatá vedeli ste o tom že sú to čiapky a nie plyšáky moje deti ostali veľmi sklamané
ano mali to napisat moje deti to nechcu takže mám teraz 2mafiný,2flašky,3pomaranče,vajce,hrozno,praclík kto má zaujem darujem
Dievčatá tie čiapky sú nádherné, ja mam doma cca 8 angry birdsov z minula plyšových a žerú len prach. Mne to príde lepšie teraz s týmito ciapkami.
Ahojte, chyba nam uz len hrozno, mame na vymenu syr, pomaranc, volske oko. Pripadne za postovne.
Baby, ma niekto tie parky?
@evulienkaslx ahoj, mam, mozeme si poslat, napis mi v ip.
slavkiek jasné kludne povedz si ako
Dievčetá potrbovala by som parky a rohlik 2x
@sisa1717 ja by som to hrozienko
@nelinka2009 nam by sa zisiel rohlik. Dakujem
Fuha ten uz nemame skoda

Zienky, tieto nam este ostali, kto ma zaujem, piste...