Výmena megažrútov z Terna
Vymenime nalepky z Terna - Megazrutov 🙂

@barborka1980 dobry vecer, potrebovala by som parky, mam 2 muffiny a 1 rozok. Dohodneme sa?
Ahoj, potrebovali by sme pomaranc a medovnicek. Na vymenu mame syr, vodu, hrozno a muffin... mal by niekto zaujem o vymenu? Vdaka :D
Daruje niekto z Petrzalky zvysne nálepky? ;) máme navyše 2xhrozno a vajce, chyba nám ešte veľa ( máme iba vajce,fľašu,hrozno,syr,pomaranč). Nie postou.
Ahojte, davam do ponuky az 3x pernicka (mame "sikovnu" pani pokladnicku) a praclik. Mate niekto pomaranc/vajce/syr/rozok?
@kristinanovak
@nelle nam cbyba uz len praclik...prosim odkial ste ? My ale na vymenu nemame nic 😕
@kristinanovak chyba nám uz iba muffin. Ste z Petrzalky?
baby je tu niekto z petrzalky kto chodi denne okolo skyboxu a ma jeden syr navyse na vymenu? :D..uz nam chyba posledny..ja ich mam aj viac kludne aj darujem viac ak niekto potrebuje za ten syr..dakujem za info 🙂
@barborka1980 anoooo tento syr potrebujem 🙂 ..nie ste z petrzky nahodou? dakujem
@kikina84 bola som z Petržalky, už som z Ružinova, albumy už som dozbierala, ostali mi syry, fľaše, praclik, hrozno, párky
@barborka1980 dnes cca 10:20 idem okolo skyboxu (autom)
@barborka1980 dobry den, potrebovala by som praclik a flase, mohli by sme sa nejako dohodnut? Kde byvate v ruzinove?
@barborka1980 ahoj tie fľaše ešte máš prosím som z Ružinova.
@slavkicek nechcem na vymenu nic. Treba prist osobne Bratislava nivy 🙂
@chobodka Ruzinov Nivy
@kristinanovak kde ste ma nivach ? Byva mi tam kolegyna tak by som ju skusila poprosit. Dakujem velmi 😉☺
prajem pekny den potrebovala by som syr a parky, velmi by ma potesilo keby ich niekto vymenil, popripade aj kupim
@barborka1980 ahoj potrebovala by som syr dva krat, mam aj pomaranc aj vajce aj rozok
@slavkicek ako je trhovisko 🙂
@lemge áno mám
@romanah1 mám syr, už nič nepotrebujem
@kristinanovak dobry vecer,,este ich mate? odkial ste? tri by sa mi hodili z vasej zbierky..dakujem 🙂
@kikina84 uz nie ☹

@barborka1980 ja by som od vás potrebovala syr. Môžem vás poslať - perník a muffin.
Ak súhlasíte, info prosím do správy. Ďakujem