Výmena megažrútov z Terna
Vymenime nalepky z Terna - Megazrutov 🙂

Ahojte. Aj my sme sa dali na megazrutov. Mam na vymenu 4x hrozno a 3x rohlik. Potrebujeme 1x parky, 2x pomaranc, 1x pernik, 1x muffin, 2x syr, 1x praclik a 2x vodu. Dakujem za ponuky
@nelle ahoj. Mam 2x roztek
@barborka1980 ahoj. Mam rozok, ostatne aj odkupim. Dakujem
@mmimmka ahoj,ja už mám dozbierané, čo potrebujete?ak mám tak Vám to darujemked si pre to prídete
@mamina456 dobrý den,mám syr
@mmimmka mám 2 syry,praclík a parky
@barborka1980 super, ze uz mate. Potrebujeme este Potrebujeme 1x parky, 2x pomaranc, 1x pernik, 1x muffin, 2x syr, 1x praclik a 2x vodu. Som z TT, dali by sa poslat postou za postovne? Dakujem
@barborka1980no to by nam pomohlo, no ja mam na vymenu iba 4x hrozno a 3x rohlik
ahojte,
potrebujeme 1x parky, 1x muffin a na vymenu mame: 3x hrozno, 1x pomaranc, 1x pernik, 1x vajicko, 4x praclik
Dievčatá, mám celý komiks, aj s nálepkami, chýba tam len rohlík. Mal by niekto záujem? Nepredávam, ale venujem za poštovné.
Ahojte žienky. Mám na výmenu alebo podarovanie 2x muffin, 3x vodu, 1x vajíčko, 1x syr. Ja potrebujem 1x praclík a 1x rohlík 🙂
@moncicak28 mam rohlik pre vas a potrebujem 2x vodu, muffin a syr
@mmimmka rohlik už mám, ostatné Vám pošlem, napíšte IP 🙂
@moncicak28 pisem ip
ahojte
nam chýba PRACLIK a ROHLIK
na výmenu máme ... voda, syr, vajicko, pomaranc
ahojte všetci darujem pomarenč,vajce,2xpraclík,3xhrozno,6xmafín stači keď si po to prídete BA Dúbravka alebo v srtedy Petržálka prosím písať do pošty
@zuzana_sterbova poprisim si m zaplatim postovne. Dakujem
@mmimmka
Vsetky? Oki 😉 Posli mi do ip adresu
Darujem: volske oko, parky, praclik, Megazrutskeho zolika
Daruje niekto muffin? (BA-Petrzalka-TPD) Vdaka!
ahoj capy potrebovala by som flašu a perník a mam hrozno a praclik som s BA

dievčence, chýba mi syr... máte prosím niektorá? na výmenu mám zrejme všetky ostatné 🙂