Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

@mia18112 a co je to v prvom rade 3tie?
@zebricka23 žeby ananás😅neviem myslím si
@zebricka23 mrkva to je, mi ju mame, baban je iny 🙂
@nikesz17 tak mam tu hrusku a hrozno,vymenis za zemiaK?nahodou petrzlen,uhorku,
@dzatka ahoj, lorus-zemiak este mate? 🙂
ja by som potrebovala Tommy, vymenim za Maggy...
Ahojte, my by sme potrebovali NOM-NOM(10), YIP-YAP(12), TOMMY(24). Na vymenu mame viacej, tak skuste prosim napisat. Dakujeme 🙂
@andrejka12 zemiak stale mame.
Potrebujeme uz len Jablcko - Pom, Maggy a Melon.
Na vymenu mame: Nom Nom, Mipo, Ivan, Super Bell, Lorus.
@mia18112 tak mam pre vas Melon a ja si ten zemiak poprosim, pisem vam internu postu, ok?
Ahojte, my mame navyse 2x Melo, 2x maggy, 1x olas, 1x nom. Chyba nam banan Sepp, jahoda Emma, cucoriedka Blues, hrozno Ellie, pomaranc Ivan, paradajka Tomy, zemiak Lorus, salat Sally a paprika Super bell.
@andrejka12 áno mám ešte zemiak ja potrebujem hrozno
Ahojte.potrebujeme :BLITZ,IVAN,MELO,YIP-YAP.
Mame na výmenu: IEKS,POM,SMOOB,EMMA,PER
Ahojte, my potrebujeme: JIM,IEKS,MELO,YIP-YAP,MAGGY,ELLIE EVIE A EDDIE,MIPO,TOMMY. Na výmenu ponúkam: BLITZ, NOM-NOM 2x,SUPER-BELL,SMOOBY,SALLY,BLUES. 🙂
Ahojte,
Potrebujeme Mipo a Emma. Na vymenu mame Uluf, Jim, Ieks, Ivan, Melo, Non-Non Smoob, Maggy, Sally, Vinz, Lorus,Tommy, Seep.

@mia18112 aten zemiak pre mnaby bol? uz som vamraz pisala 🙂