Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂
ahojte!mam tieto navyse:3,7,9,12,13,17,23(ananas,pomaranc,ceresna,baklazan,jablko,kiwi)...
Baby, ja by som potrebovala tú kapustu - Sally, Jablko - Pom a Rajčinu - Tommy. Nemáte niekto? Na výmenu mám tie, čo som spomínala vyššie 🙂
Máme tieto : 2x mrkva (JIM), 2x Baklažán - SMOOB, 1x pomaranč - IVAN, 3x Ananás - P.A., 1x uhorka - BLITZ. Ešte mám aj Petržlen navyše, zemiak a tusim tekvicu....
Táto diskusia slúži na výmenu, nie na predaj. Predaj vo fóre je proti pravidlám MK. Viď Kódex správania https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/ a to bod číslo 10. Neponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
@katarina2479 ahoj ja by som potrebovala všetkých troch čo ponukaš. ktoré ty ešte namáš?
Ahojte potrebujeme ešte tieto stikeez : P.A. , Ivan , Melo, Super-Bell, Yip-Yap, Blues.(3,7,9,11,12,20) Tieto buď kúpim,alebo vymením na výmenu mám tieto : Ieks,Per,Jim,maggy (4,6,8,14)
ahojte!mam tieto navyse:3,9,12,13,17,23(ananas,ceresna,baklazan,jablko,kiwi)...
ahojte!mam tieto navyse:3,7,9,12,13,17,23(ananas,melon,pomaranc,ceresna,baklazan,jablko,kiwi)...
Ahojte, potrebovala by som ešte zemiak a hrušku. Mohol by mi niekto vymeniť, prosím? Ďakujem

mám na predaj