Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Mám na predaj Lorus, Per, Sepp 2x, Nom-Nom, Tommy. Cena za kus 0,50€+poštovné
Mám na predaj citron 0,50+ poštovné
ahojte!mam tieto navyse:3,7,9,12,13,17,23(ananas,pomaranc,ceresna,baklazan,jablko,kiwi)...
@moncici86 uz som zohnala vsetky 4, dakujem ;)
@katarina2479 Máme 7,15 vymením za prvé dve z ľava 🙂
@rainbow1313
Dobrý deň aká je cena plného kufríka? Ďakujem za odpoveď
@lucia2358 dik za ponuku uz som vymenila
Baby, ja by som potrebovala tú kapustu - Sally, Jablko - Pom a Rajčinu - Tommy. Nemáte niekto? Na výmenu mám tie, čo som spomínala vyššie 🙂
Máme tieto : 2x mrkva (JIM), 2x Baklažán - SMOOB, 1x pomaranč - IVAN, 3x Ananás - P.A., 1x uhorka - BLITZ. Ešte mám aj Petržlen navyše, zemiak a tusim tekvicu....
@katarina2479 ok 🙂
Táto diskusia slúži na výmenu, nie na predaj. Predaj vo fóre je proti pravidlám MK. Viď Kódex správania https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/ a to bod číslo 10. Neponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
@katarina2479 ahoj ja by som potrebovala všetkých troch čo ponukaš. ktoré ty ešte namáš?
Ahojte potrebujeme ešte tieto stikeez : P.A. , Ivan , Melo, Super-Bell, Yip-Yap, Blues.(3,7,9,11,12,20) Tieto buď kúpim,alebo vymením na výmenu mám tieto : Ieks,Per,Jim,maggy (4,6,8,14)
ahojte!mam tieto navyse:3,9,12,13,17,23(ananas,ceresna,baklazan,jablko,kiwi)...
ahojte!mam tieto navyse:3,7,9,12,13,17,23(ananas,melon,pomaranc,ceresna,baklazan,jablko,kiwi)...
@bkristina ahoj my potrebujeme tú 3,7,9,12, za čo by si ich chcela vymeniť?
Ahojte, potrebovala by som ešte zemiak a hrušku. Mohol by mi niekto vymeniť, prosím? Ďakujem
@cukrenka76 napisala som ti ip

mám na predaj