Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

@rainbow1313 a cena?
Ahojte, chýba nám ešte blitz (uhorka), seep (banán), ivan (pomaranč), super-bell (paprika), blues (čučoriedky), tommy (paradajka).
Na výmenu máme ieks (citrón), per (hrušku), nom nom (cibuľa), Yia-Yap (čerešne), sally (kapusta) 2x, emma (jahody) 3x, ellie, evie& eddie (hrozno), pom (jablko), mipo (kivi).
Vymením min. 3 ks, ponúknem za tie, čo zháňame aj viac ks.
@lenkaplenkapodprsenka mam banan a uhorku a potrebujem melo, maggy a pom, myslim ze dvoch z toho mate.
@rainbow1313 cena celeho?
Chybaju nam ceresne (Yip-Yap) a paprika (Super-Bell)
@wildcat napíšte mi prosím, ktoré konkrétne ovocia a zelenina Vám chýbajú máme ešte aj iné dnes sme dostali nové, pošlem Vám aj viac za ten BANAN a UHORKU teda ak to je ešte aktuálne 🙂
@rainbow1313 aka je cena prosim za kus? Chyba nam tusim 9-10 kusov. Vdaka
@lenkaplenkapodprsenka 14- maggy, 9- melo, 17- pom. Mate?
@wildcat 14 a 9 Vám môžem poslať, 17 bohužial nemáme.....za banán a uhorka ak je to ešte aktuálne 🙂
@lenkaplenkapodprsenka v poriadku, pisem IP
Dobrý deň. Prosím Vás, nenašiel by sa niekto, kto by daroval Stikeez mojej dcérke, má z nich neskutočnú radosť. Chýba nám: tekvica, pór, mrkva, melón, kiwi, banán, paradajky a mango.
Veľmi pekne Vám ďakujem.
Žienky prosím o pomoc. Chýbaju nám 3 posledné kúsky stikeez: hruška, cesnak a jahoda. Na výmenu nam vela neostalo, takže odkúpim spomínené stikeez
aj za 1€/1 ks.
Ahojte, má niekto na výmenu ananás? Ďakujem
Zienky chybaju nam posledne dva JIM a BLUES... ponukne niekto?
@andynka1 mam ananas. Vymenim za mrkvu, alebo cibulu.
Zienky zhanam JIM a BLUES.... navyse mam BLITZ, MIPO, SUPER-BELL, ELLIE-EVIE-EDDIE.
Potrebujeme melon, zemiak a uhorku.
Na výmenu máme: pomaranč, mrkvu, papriku, jablko, ceresne, ananás, banan, hrusku, baklazan a čučoriedky.
Najlepšie osobne v Trnave.
Mám cibuľu, citrón, kivi, zemiak, melón, jablko, rajčinu, 2x kapusta, 2x mrkva, 2x baklažán a 4x ananás. Ak máte záujem, píšte IP.

Nemá niekto na darovanie? Dcéra je nimi posadnutá, je jej jedno ze by boli rovnaký, rada ich skladá do jedného radu 🙂