Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Dobry vecer.
Daruje niekto stikeez ovocie/zeleninu, ktore mate navyse. Dcerke sa zapacila hra s nimi. My mame vsak len 6 kusov stikeez, a v lidli uz skoncili. Postovne zaplatime.
@renataspacirova Uz mam prichystane,ale dakujem za ponuku.
Ahojte. Chýba nám ešte rajčina, baklažán a brokolica. Nemá niekto všetkých troch? Na výmenu máme mrkvu, kiwi, uhorku, petržlen a jahodu.
máme ešte cibuľu pomaranč ananás
@rainbow1313
@rainbow1313 po com predavate stikeez?
Ahoj,menil niekto s mimkaz? Od 9.6 sa mi neozvala,nechcem nadavat lebo stat sa mohlo čokoľvek,ja som jej už výmenu poslala.
Ahojte,chyba nam iba 10 cervena repa,nemate niekto na vymenu 🙏
Ahojte. Nemate daake navyse? Synovi sa velmi zapacili. Nezbierali sme ich mame len zopar. Ak by niekto poslal. Postu samozrejme zaplatim. Hlavne by chcel banan. Dakujem
@mimkaz môžeš sa mi ozvať ?
@babulina83 Dobry den ,mame na vymenu ulufa za poma mali by ste zaujem
@rainbow1313 Dobry den,mala by som zaujem o super-bell, sally, a pom bolo by to mozne ? Dakujem
dobry den chybaju nam uluf, ivan, melo, vinz a lorus - na vymenu mame emmu a maggy ,,.dakujem krasne ze sa ozvete kto ma 🙂
Mam navyse:
1-uhorka-Blitz
10-cibula-Nom-Nom
15-kapusta-Sally
19-zemiak-Lorus
23-kiwi-Mipo
Ahojte...
My by sme potrebovali č. 5, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 21, 23, 24.
Na výmenu máme č. 1-2x, 11-2x, 12-2x, 18-2x a 20.
Ďakujeme
ahojky, stale mam v ponuke celu sadu stikeez, a nejake kusy mam aj navyse. zbierali sme 3 kufriky 😉
Máme navyše 4 mrkva, 5 banan, 7 Ivan2x, 18 brokolica, 21 hrozno