Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

Mam:
1x SALLY -salat
Mozny osobny odber - BA
@rainbow1313 zdravim, mam zaujem o Sepp, Ieks, a Per. dakujem
Potrebovali by sme papriku a jablko ale na výmenu mame len pomaranč ale snáď sa nejako rozumne dohodneme 😉
vymenim jablko a ananas za brokolicu
@rainbow1313 potrebujeme cucoriedky
Ahojte. Potrebujem ešte č. 16 - jahoda. Mám na výmenu rôzne.
Potrebujem ešte
14 - mango - MAGGY
19 - zemiak - LORUS
Nemá niekto?
Potrebujem 5,6,11,13,14,17,24..Prosim sk niekto ma na darovanie za poštovné alebo na predaj za cenu ako boli v Lidli..ďakujem..Poprosim kontaktovat cez IP
ostala mi ešte jedna cibuľa
ahojte potrebujem uz len 3,10,24(ananas,cibula, rajcinka), nema prosim niekto z BA, nemam kedy na postu behat.
Mama naviac: 9,13,18,19,22,12
potrebujeme č. 16 jahoda , nemá nikto na výmenu?
Ahojte, vedel by mi niekto predat cisla 1, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 22 a 23?
@arnost12345 ahoj mam.
@slavusa17 a ake potrebujes ty?
potrebujeme VINZ - brokolica č. 18
Mám na výmenu melón a potrebujem petržlen, citrón, cibuľu a hrozno.
Nepotrebuje niekto baklažán?
@rainbow1313 dobry den krabicka je este volna?dakujem
nema niekto na predaj box na stikeez?v obchodoch to uz nemaju dakujem
darujem mrkvu a uhorku za postovne
cawte...my potrebujeme banan, mrkvu a jablko...na vymenu mame papriku, petrzlen, kiwi, zemiak, kapusta, citron, tekvica, uhorka cucoriedka
Ahojte kto daruje za poštovné,alebo lacno predá.Máme len mrkvu,petržlen,kiwi,hrozno a čučoriedky.Ak by niekto potreboval z týchto čo mäme a dal by nám viac tak vymeníme.

@luluskaaa Ahoj..ostali ti nejaky?..Potrebujeme banan..