Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂
Potrebovali by sme papriku a jablko ale na výmenu mame len pomaranč ale snáď sa nejako rozumne dohodneme 😉
Potrebujem 5,6,11,13,14,17,24..Prosim sk niekto ma na darovanie za poštovné alebo na predaj za cenu ako boli v Lidli..ďakujem..Poprosim kontaktovat cez IP
ahojte potrebujem uz len 3,10,24(ananas,cibula, rajcinka), nema prosim niekto z BA, nemam kedy na postu behat.
Mama naviac: 9,13,18,19,22,12
Ahojte, vedel by mi niekto predat cisla 1, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, 22 a 23?
cawte...my potrebujeme banan, mrkvu a jablko...na vymenu mame papriku, petrzlen, kiwi, zemiak, kapusta, citron, tekvica, uhorka cucoriedka
Ahojte kto daruje za poštovné,alebo lacno predá.Máme len mrkvu,petržlen,kiwi,hrozno a čučoriedky.Ak by niekto potreboval z týchto čo mäme a dal by nám viac tak vymeníme.

@luluskaaa Ahoj..ostali ti nejaky?..Potrebujeme banan..