Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

@zuzkaamiska Už som sa dohodla z inou pani,ale aj tak kvôli jednej by som nemenila aspoň dve.Keď jednu tak osobne.
ostalo mi pomaranč cibuľa
@xfenix Toto je fórum na výmenu, neslúži na predaj. Admin také príspevky priebežne zmaže, pretože je to porušenie pravidiel. Okrem toho pani oslovila mňa, nie vás...
Podľa mňa je úbohé ak niekto predá to čo dostal zadarmo deťom pre radosť úbohé ale žiaľ Bohu
Dobrý deň, potrebujeme hrušku - táto jediná nám chýba a od inej predávajúcej žiaľ neprišla, zrejme stopila pošta..... prosím ponúknite. diky z.
máme ešte 2xčerešňa, 2x pomaranč a 1x baklažán...kto má záujem?
Ahojte dievcata, mate niektora POR? Tento posledny nam chyba :(
mam salat
@rainbow1313 mozeme petrzlen poprosit? To je c.2
@rainbow1313 ja by som vzala mrkvu, aka je cena, prosim?
@teresza petrzlen ti darujem, ak chces.
@rainbow1313 dobry den. Prosim Vas za kolko mate kufrik? Dakujem.
@rainbow1313 chcela by som čučoriedky
@zuzupe dobry den. Chybaju nam aj ceresna aj pomaranc. Co by ste chcela za to?
@lourdesxenia
bežných 0,40e/ks + pošta. dajte prosím info ešte dnes-zajtra, potom ideme na pár dní preč....diykZ.
mame mango
Dobrý deň, prosím vás.. viem, že už stikeez skončili.. chýbajú nám dva a to melo a nom-nom...nema niekto bud podarovat alebo predat za symbolickú cenu? vdaka
Dobrý deň potrebovali by sme ešte banán, petržlen a ananás. Máme na výmenu zemiak, tekvicu a myslím, že 18 - karfiol.

@macka295 Dobrý deň. Keď je toto banán, čerešňa, mrkva a paradajka, tak ja by som vám to vedela predať za 0,40 EUR za kus.